Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑν και σχετικά πρόσφατα είχα δώσει συνταγή σταφιδόπιτας , επέλεξα να ξαναδώσω σήμερα άλλη μια συνταγή γιατί όπως σας έλεγα, εγώ την προτιμώ με αλεσμένες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ανάρτηση αυτή μου βγήκε λίγο πιο μεγάλη από ότι υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Τα σπαράγγια κι εγώ δεν είχαμε καμμιά σχέση, όπως επίσης και ο γιος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν πιστεύω να ξεχάσατε το παιχνίδι που τόσο ωραία διοργάνωσε η thalassomov Εγώ λοιπόν είχα την εξαιρετική τύχη να πρέπει να μαγειρέψω από πολύ αγαπημένο μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια τις κρέπες 30 γρ. βούτυρο 2 αυγά 260 γρ. γάλα 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 πρέζες αλάτι 1 κ.γ. σπορέλαιο για κάθε κρέπα Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Καλά περάσαμε και την παραμονή και τα Χριστούγεννα με αρκετή κούραση, αφού τα δυο συνεχόμενα τραπέζια δεν είναι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο παστέλ εiναι ενα πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό στην Βραζιλία όπως για μας είναι η τυρόπιτα. Είναι ένα είδος τηγανιτής πιτας αν και υπάρχουν συνταγές[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜια βδομάδα άδεια από τη δουλειά. Θα προλάβουμενα κάνουμε τις δουλειές μας; Θα προλάβουμε να πάρει πάσο; Να βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών; Να αγοράσουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για[...]
Πηγή: greekcook.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr