Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
2 κιλά φράουλες, ώριμες και γερές 1 μήλο τριμμένο 1½ κιλό ζάχαρη 1 λεμόνι (χυμός) 1. Πλένουμε τις φράουλες, αφαιρούμε τα κοτσάνια, τις κόβουμε σε κομμάτια και[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πατάτα 1 λίτρο ζωμός κρέατος 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. ροδάκινα (καθαρισμένα και πολτοποιημένα) 300 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά (πολύ παγωμένη) 3 κ.σ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνης (x 2 γραμμ.)[...]
Πηγή: argiro.gr2 κουτιά ανανάς 2 φακελάκια ζελέ ανανά 1 φυτική σαντιγί 1 κιλό γιαούρτι με 2% λιπαρά φρέσκο φιστίκι Αιγίνης αλεσμένο λίγο γλυκό κρασί για το γαρνίρισμα 1.[...]
Πηγή: argiro.gr6 μήλα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι 1 λεμόνι (χυμός) 1 ξύλο κανέλα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μήλα. Αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό καθαρισμένο καρπούζι (το άσπρο μέρος) 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια Χυμό από 1/2 λεμόνι 3 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζουμε την πράσινη εξωτερική φλούδα και την[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μεγάλες φράουλες ώριμες και γερές 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ 2 κ.σ. χυμός λεμονιού Εκτέλεση 1. Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα[...]
Πηγή: argiro.gr3/4 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες 3 φλ. φαρίνα ολικής άλεσης 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κοφτό κ.γ. σόδα μαγειρικής 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr10 μικρά κολοκύθια ή 5 μεγάλα αλεύρι για πανάρισμα ελαιόλαδο για τηγάνισμα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 2 καρότα χοντροκομμένα 2 σκ. σκόρδο τριμμένες 4[...]
Πηγή: argiro.gr10 μικρά κολοκύθια ή 5 μεγάλα Αλεύρι για πανάρισμα Ελαιόλαδο για τηγάνισμα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 2 καρότα χοντροκομμένα 2 σκ. σκόρδο τριμμένες 4[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μεγάλες φράουλες, ώριμες και γερές 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 1. Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.[...]
Πηγή: argiro.gr