Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Στην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κούπα ζάχαρη 1 μεγάλη κονσέρβα ανανά (565γρ.) 2 αυγά 2 βανίλιες 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα 1 τσιμπιά αλάτι[...]
Πηγή: syntages.matia.grΧρόνια Πολλά στις Κατερίνες στους Στέλιους και στις Στέλες. Μια και γιορτάζε η κόρη μου η Κατερίνα, είπα να σας κεράσω ένα γλυκάκι του κουταλιού. Απλό και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚάθε καλοκαίρι, όταν αρχίζαμε να τρώμε καρπούζια, ξεκίναγε το «μαρτύριο» της γιαγιάς μου. Επειδή αυτό το γλυκό, ήταν απ᾿ τα πιο αγαπημένα μου,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜπορείτε να βάλετε στη ζύμη και ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού για περισσότερη γεύση και άρωμα! Δύο κουταλιές καβουρδισμένο αμύγδαλο στη ζύμη και απογειώστε τα![...]
Πηγή: toarkoudi.grΑπό την κ. Σοφία - Εφη Λούκα - Ταβέρνα ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Υλικά : 50 κομμάτια μελιτζανάκι μικρό 1 ½ κιλό ζάχαρη ασπρισμένα αμύγδαλα 6 ποτήρια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΈχει πολλά ονόματα, τα γνωστότερα εκ των οποίων είναι: mulled wine, vin chaud, Glühwein, glögg, vin brulé και quentão. Να σας πω την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΕκ πρώτης όψεως μοιάζει σκληρό, άχαρο και πολύ συχνά στυφό στη γεύση, όμως μόλις ψηθεί το άρωμα, η υφή και το χρυσοκόκκινο χρώμα του το κάνουν ακαταμάχητο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για ταρτιέρα 26-28 εκ.: 1 φύλλο σφολιάτα (έτοιμο ή χειροποίητο, δες τη συνταγή φύλλο σφολιάτα) Για τα αχλάδια: 4 μεγάλα αχλάδια 3 1/2 ποτήρια νερό 1 1/2[...]
Πηγή: easykuzina.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι!! Εχθές, πρώτη μέρα του Ιούλη! Το καλοκαίρι κάνει πια για τα καλά αισθητή την παρουσία του! Η ζέστη είναι για τα καλά εδώ και όλα τα πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 χυμό από λεμόνι 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100 γρ. αμύγδαλα Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ενα μπολ βάζουμε το γιαούρτι,το ζαχαρούχο γάλα,τον χυμό από[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Χουρμάδες Μέλι από φασκόμηλο Ανθότυρο Κανέλα σκόνη Αμύγδαλα σε φλοίδες Γιαούρτι σουρωτό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αρχικά βγάζουμε το κουκούτσια από τους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑναρτήθηκε στις 12/08/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Τούρτα γιαουρτιού με μπισκότα και ανανά Μια συνταγή για ένα δροσερό ανάλαφρο γλύκισμα. Εύκολη τούρτα[...]
Πηγή: sintayes.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) είναι κλασικό παράδειγμα ένταξης ενός ξενόφερτου γλυκού στη σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα. Μέχρι τα 80’ς δεν ήταν γνωστό ούτε ως[...]
Πηγή: caruso.grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Νοέμβριος 1, 2018Για διαβητικούς Υλικά 2 κούπες σπανάκι90γρ ή 3τμχ ασπράδια αυγού1/4 φλιτζανιού νιφάδες βρώμης1/4[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.comΤο Σύλαμπαμπ (Syllabub) είναι μια παραδοσιακή Βρετανική κρέμα που παίρνει χαρακτήρα από χυμό εσπεριδοειδών (πορτοκάλι ή λεμόνι), ζάχαρη και ημίγλυκο αλκοόλ.[...]
Πηγή: caruso.grΟδηγίεςΒάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ, τα ψιλοκόβουμε και τα καβουρδίζουμε για 4-5 λεπτά. Τα βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε την κανέλα... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΑναρτήθηκε στις 19/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Μπακλαβάς “Στρούντελ” με σιρόπι μελιού, πορτοκαλιού Μια πανεύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό,[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 150γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 300γρ. ζάχαρη 75γρ. σιμιγδάλι ψιλό 225γρ. αμύγδαλα φιλέ 6 ασπράδια αυγού Εκτέλεση: Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με[...]
Πηγή: syntages.matia.gr1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι (σαν γυναικεία γροθιά περίπου) αμύγδαλο φιλέ Ανακατεύω καλά το γιαούρτι με το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σχολική χρονιά σε μαθητές, δάσκαλους και γονείς!!! Να πάνε όλα καλά!!! Σήμερα πήγαμε κι εμείς όπως όλοι στο σχολείο μας για τον αγιασμό! Πάει και το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 28/02/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές, Συνταγές για παιδιά Κέικ με γιαούρτι και γλάσο λεμονιού Ένα υπέροχο, αφράτο και γευστικότατο κέικ με[...]
Πηγή: sintayes.grΓιαουρτόπιτα σιροπιαστή. Ένα λαχταριστό σιροπιαστό επιδόρπιο που λίγοι θα αντισταθούν σε ένα κομμάτι στον πρωινό ή απογευματινό καφεδάκι, η σαν επιδόρπιο και[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΜελομακάρονα μελοσιροπιασμένα, εύκολα στην παρασκευή τους, ελαφριά, εναλλακτικά και veggie. Μελομακάρονα διαφορετικά. Μεσογειακά αγνά υλικά, πορτοκαλί[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα δροσερό ζελέ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού Υλικά (για 12 άτομα) 2 κουτιά ζελέ με γεύση λάιμ 2, 5 φλιτζ. νερό 1 ανανάς κομμένος σε κυβάκια 200 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι καλοκαιρινή συνταγή με αποξηραμένα βερίκοκα! Είνιαιτούρκικο γλυκό και με απλά υλικά ! Υλικά: 20-25 αποξηραμένα βερίκοκα 2 φλιτζάνια νερό 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr