Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
1 1/2 κουταλάκι γλυκού Yellow Chartreuse 45 ml κρασί πόρτο Μία μεγάλη μπάλα παγωτό σοκολάτα Ένα ασπράδι αυγού Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 5 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 1/2 φλιτζάνι κακάο σκόνη βούτυρο και επιπλέον 2 κουταλιές ζάχαρη για το ψήσιμο Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάνω που σας ετοίμαζα λαχταριστά και υγιεινά πιτάκια, που η συνταγή τους θα ακολουθήσει φυσικά τις επόμενες μέρες, εμφανίστηκε η φίλη μου η Καίτη με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα βούτυρο 1/2 ποτήρι κρασί λίγες ντομάτες 3-4 κουταλιές της σούπας ζαμπόν ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι λίγα κρεμμύδια ψιλοκομμένα Για τη σως[...]
Πηγή: sidagi.grΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ για τούς QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μια χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν άνοιξε ένας νέος κύκλος στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣε μια αναζήτηση ενός διαφορετικού σνάκ χωρίς βούτυρο και αυγά ανακάλυψα αυτή τη συνταγή. Επίσης συντέλεσε το γεγονός της επιστροφής μιας ξαδέρφης μου από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 6 σύκα με τη φλούδα (μέτρια) 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1 κουταλιά μέλι 2 κουταλιές ζάχαρη Σε τηγάνι βάζετε το κρασί, το μέλι και τη ζάχαρη και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 φλ. καφέ σουσάμι (μπορούμε να βάλουμε ένα άσπρο ένα μαύρο) 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό 2 φλ. καφέ ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο 1 μπέικιν αλεύρι για[...]
Πηγή: cooktherapy.grΆνοιξη για τα καλά και τα κοντομάνικα μπλουζάκια έκαναν για τα καλά την εμφάνισή τους. Ήδη, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από Πασχαλιάτικο άρωμα!!Ωστόσο, εγώ δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κουταλιά σούπας γλυκάνισο 1/2 κουταλάκι κοφτό αλάτι 500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: sidagi.grΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 4 τεμ. Κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλό Φύλλα σφολιάτας 3 φύλλα Ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας Λευκό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΑπό την κ. Ειρήνη Αθανασιάδου Η πρόταση της κ.Αθανασιάδου να χρησιμοποιήσουμε λευκό κρασί σαν ποτό βάσης δίνει στο παραδοσιακό αυτό λικέρ μια άλλη γεύση.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr