Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Κορμός μελιτζάνας με κιμά για 6-8 άτομα: Υλικά 800 γραμμάρια μελιτζάνες φλάσκες, τρυπημένες και ψημένες στο γκριλ 400 γραμμάρια φύλλο κρούστας 600 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ για τον κιμά 500γρ κιμάς ανάμικτος μοσχάρι - χοιρινό ή μοσχάρι - αρνί 1 κρεμμύδι μικρό ή μισό μεγάλο 1 κ.γλ πάπρικα καπνιστή 1/2 κ.γλ κύμινο τσίλι σκόνη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤσικνοπέμπτη, η τέλεια ευκαιρία να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις υπέροχα. Αν αποφασίσεις να βγεις έξω το πιο πιθανό είναι να το[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤα τηγανητά κεφτεδάκια ανήκουν στις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Νόστιμα και μυρωδάτα, μεγάλα όσο μία μπουκιά. Τέλεια[...]
Πηγή: caruso.grΓια τους Λαχανοντολμάδες μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω Υλικά: 1 λάχανο αφράτο 700 γρμ. κιμά χοιρινό 200 γρμ.ή μία κούπα ρύζι Καρολίνα 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 2[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grin Engli s h soon Γενικά είμαι της άποψης του να μην πετάω τίποτα. ..Μαζ εύω τα πάντα με την υποψία οτι κάποια μέρ α θα τα χρησιμοποιήσω... Ιδίως[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μακαρίτης ο ξάδελφός μου, Λεωνίδας Χαρβαλιάς, είχε μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Από την άλλη, όμως, είχε πίεση, ποδάγρα και κιλά αρκετά περισσότερα από όσα θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤους λαχανοντολμάδες τους κάνουν σε όλη την Ελλάδα. Από απλά νηστίσιμους, χωρίς κρέας, μέχρι περίπλοκους με δυο ειδών κιμάδες και πολύ κρεμμύδι. Επέλεξα να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚεμπάπ χωρίς να πλάσεις τον κιμά, χωρίς να ανάψεις κάρβουνα Υλικά Για τον κιµά 1 κρεµµύδι 500 γρ. µοσχαρίσιος…. κιµάς, άπαχος, περασµένος 2 φορές από τη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠριν από δύο εβδομάδες, Κυριακή βράδυ, επέστρεψε ο πατέρας μου από τη Φλώρινα, όπου είχε πάει μαζί με κάμποσο λαό ακόμη για την κηδεία της γιαγιάς μου. Εμένα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr