Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Λίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τεμαχίζουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΞεκίνησα να κανω μια συνταγή του παρλιάρου για μπλακ φόρεστ, αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι μου έλειπαν υλικά, ο μπέμπης μου άρχισε να παραπονιέται, έτσι κι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα από φρούτα του πάθους βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό των φρούτων του πάθους και τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ Τεμαχίζουμε το παγωμένο βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε στο μίξερ ή σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr