Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη: 175γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150γρ. μαύρη ζάχαρη 150γρ. αμύγδαλο τριμμένο σε σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γνωστή συνταγή με την κλασσική γεύση ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚαλημέρα σας! Η πρώτη συνταγή του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να είναι γλυκός και ο χρόνος μας ή καλύτερα η καθημερινότητά μας. Η μαρέγκα πάντα ήταν η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΜΠΛ Bάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί. Το αμύγδαλο, την ζάχαρη, το ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι, το παγωμένο βούτυρο και το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη και την άχνη έως ότου το μείγμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η πρώτη συνταγή του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να είναι γλυκός και ο χρόνος μας ή καλύτερα η καθημερινότητά μας. Η μαρέγκα πάντα ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικα 4 αβγα βραστα(μονο κροκοι), 300 γρ. αλευρι, 300 γρ.αχνη ζαχαρη, 300 γρ, πουδρα αμυγδαλου, 2 αβγα, 250 γρ. βουτυρο 30 γρ. ρουμι, λιγη κανελα, 1 πρεζα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 1 πακέτο σφολιάτα 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα 2 μεγάλα αυγά 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ρούμι μαύρο ξύσμα από ένα λεμόνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν σας αρέσει το λεμόνι, αυτό το κέικ θα σας ενθουσιάσει Απίστευτα αφράτο και …λεμονάτο. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου , που του έχω και μια αδυναμία,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΝόστιμα και πολύ υγιεινά με την υπογραφή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μέλι 125 γρ. ζάχαρη 90 γρ. πορτοκάλι γλασέ σε κύβους 160 γρ. φουντούκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τρίβουμε τους κρόκους των αυγών στο τρίφτη. Κόβουμε το παγωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Είχε που λέτε τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στις γλυκές αλχημείες . Ύστερα από πολλές παρακλήσεις τηλεθεατών αποφάσισε ο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το πορτοκάλι κομμένο στα δύο και τα ξυλάκια κανέλας. Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα και το χυμό λεμονιού.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr