Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Απριλίου. Εγώ άλλαξα λίγο τις ποσότητες των υλικών και τον τρόπο εκτέλεσης. Είναι τέλειο!! Όχι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ σε σκόνη. Βουτυρώνουμε μία φόρμα καρδιά και κόβουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τοποθετούμε στο μίξερ – το παγωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι, το ξύσμα λεμονιού, τα ολόκληρα αυγά, τον κρόκο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τις σταγόνες λεμονιού. Τα χτυπάμε για 5 λεπτά. Με μία παλέτα καλύπτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr100 gr ζάχαρη 500 gr φράουλες 250 gr digestive (1 πακέτο) 125 gr βούτυρο λιωμένο 900 gr τυρί κρέμα 90 gr ζάχαρη άχνη 300 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 0.5 λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Λιώνουμε το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr