Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υπέροχα λαχταριστά κεικ τα οποία γίνονται μέσα σε γωνάκια παγωτού και θα ξετρελάνουν τα παιδιά! Τέλεια ιδέα και για παιδικό πάρτυ! Υλικά Κέικ 200 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ. βούτυρο 1 αυγό μία πρέζα αλάτι 3 κουταλιές της σούπας νερό Για τη γέμιση 500γρ. τυρί κρέμα 3[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 καμένο brownie (διαλέξτε ποιό brownie, θα κάψετε (!!!)από τα πολλά του site. Στην δική μας περίπτωση ήταν το Brownies με ελαιόλαδο του Παρλιάρου από[...]
Πηγή: cookpad.com/gr100 gr ζάχαρη 500 gr φράουλες 250 gr digestive (1 πακέτο) 125 gr βούτυρο λιωμένο 900 gr τυρί κρέμα 90 gr ζάχαρη άχνη 300 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 0.5 λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε το τυρί με την άχνη και το πολύ μαλακό βούτυρο που έχουμε προηγουμένως ανακατέψει με τη σοκολάτα. Ρίχνουμε τους κρόκους. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ: Βάζουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για να λιώσει χωρίς να καεί. Ανοίγουμε με τα χέρια μας πολύ καλά το φύλλο καταΐφι, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τις σταγόνες λεμονιού. Τα χτυπάμε για 5 λεπτά. Με μία παλέτα καλύπτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απόλυτη ισορροπία γλυκού και αλμυρού! Αν νομίζετε πως τα έχετε δοκιμάσει όλα σε αλμυρά κέικ,όχι,αυτό είναι διαφορετικό στην υφή και τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι προσθέτουμε τις ελιές.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο κόβουμε τετράγωνα [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα για αρκετή ώρα έως ότου δέσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθαν κι έφυγαν κι αυτές οι γιορτές! Και ήμασταν παρόντες και καλά για να τις ζήσουμε! Δόξα τω Θεώ, μόνο αυτό φτάνει και περισσεύει για να είμαστε χαρούμενοι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr