Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Εκτέλεση για την κρέμα: Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και το λεμόνι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΪΦΙ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Την ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στην τεμαχισμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα σ’ αυτά το κοσκινισμένο αλεύρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα στους κρόκους και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕκτέλεση Κτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και την άχνη στο μίξερ σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα μαλακώσουμε σε κρύο νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 12) Μπισκότο 5 κρόκοι αβγών, 5 ασπράδια αβγών, 150 γρ. ζάχαρη, 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. κόκκινη μαρμελάδα (φραμπουάζ ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια εύκολη και δροσερή μους από την εκπομπή του Παρλιάρου 10-4-10 Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 100 γρ ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνα 15 γρ 250 γρ κρέμα γαλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο σαβουαγιάρ ή 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ ή 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα 300 γρ. ρικότα (ιταλικό τυρί) ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα από φρούτα του πάθους βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό των φρούτων του πάθους και τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο μαζί με το φιστίκι και την άχνη. Ανακατεύουμε αυτό το μείγμα με το κορν φλάουρ, την κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τους σπόρους της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το παντεσπάνι, χωρίζουμε τα 10 αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τους κρόκους με τα 200 γρ. ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Μεταφέρουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr