Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Κοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η πρώτη συνταγή του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να είναι γλυκός και ο χρόνος μας ή καλύτερα η καθημερινότητά μας. Η μαρέγκα πάντα ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή χρονιά και ευλογημένη, ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και τις φίλες που μας παρακολουθούν και μας επισκέπτονται. Είπαμε να ξεκινήσουμε με γλυκάκι για να[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑυτή είναι μια συνταγή που επινόησα εγώ η ίδια. Η κρέμα βέβαια είναι συνταγή του κύριου Παρλιάρου τον οποίο εκτιμώ πολύ και υπεραγαπώ.. Τα υπόλοιπα όμως μέρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΝάμαι κι εγώωωωω!! Πάλι εδώ, αγαπημένες μου μπλογκοφίλες, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση των δύο προηγούμενων ημερών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 8) 200 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες, 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο), 5 κρόκοι αβγών, 80 γρ. ζάχαρη, 400[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ Για το παντεσπάνι χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 26/03/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Semifreddo σοκολατένιο μωσαϊκό Semifreddo σοκολατένιο μωσαϊκό. Ένα αγαπημένο σε[...]
Πηγή: sintayes.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤούρτα σοκολατινα (συνταγή κλασική σοκολατινα Παρλιάρου, μόνο που αντί για τρούφα, προτίμησα γλάσο σοκολάτας) Υλικά:παντεσπάνι: 130 αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ συνταγη ειναι του Στελιου Παρλιαρου, πεντανοστιμη και πανευκολη Υλικά Για τη βάση 300gr αλευρι για ολες τις χρησεις 200gr βουτηρο 100gr αχνη 1 αυγο Για τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τις μέρες της Άνοιξης, μια ελαφριά καρυδόπιτα γίνεται η βάση που επικαλύπτεται με κρέμα τυριού. Από τον Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό που έχει ταυτιστεί με τη νηστεία. Μια εξελιγμένη συνταγή του αγαπημένου μου δασκάλου Στέλιου Παρλιάρου. Με γάλα( αντί για νερό ) και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr... με διπλή σάλτσα σοκολάτας!!! Πριν μερικές ημέρες που γιόρταζε ο γαμπρός μου, η αδελφή μου έφτιαξε το συγκεκριμένο προφιτερόλ για να κεράσουν φίλους και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr