Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Ουσιαστικά η βάση είναι ένα κέικ νηστίσιμο, στο οποίο επάνω μπαίνει η κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΛαχταριστή κρέμα με άρωμα μήλου και κανέλας. Την συνταγή ανακάλυψα στις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου και ήταν αυτή που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ. Έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 500 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και το λεμόνι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr