Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Τέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΉθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω να κάνω τσιζκέικ φούρνου γιατί δεν είχα φάει ποτέ. Έψαξα για συνταγές και τελικά αποφάσισα να κάνω μία του Παρλιάρου που[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr3 λεμόνια 265 γρ.βούτυρο 525 γρ.ζάχαρη άχνη 4 αυγά 180 γρ.αμύγδαλο σκόνη 400 γρ.αλεύρι φαρινα 2 κ.γλυκού μπαίκιν παουντερ Βράζουμε τα λεμόνια ολόκληρα σε[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΥλικά: 150ml κρέμα γάλακτος 250γρ μήλα τριμμένα στον τρίφτη 350γρ νιφάδες βρώμης 75γρ μέλι 75γρ μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ μπέικιν 1 κ.γ κανέλα Ζάχαρη άχνη για[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το κέικ θα χρειαστείτε: 250 γραμ. αλεύρι 160 γραμ. ελαιόλαδο 160 γραμ. φυσικό χυμό πορτοκάλι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. κανέλα 170 γραμ. ζάχαρη[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΥΛΙΚΑ: 90gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 85 gr ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ -> ( 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ- 85gr ΖΑΧΑΡΗ-25gr ΝΕΡΟ) 25gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤα ζυμώματα και το βάψιμο των αυγών γίνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη. Η μαμά μου πάλι είχε πάντα έτοιμα, τα κόκκινα αυγά και τα κουλουράκια της, από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια οποιοδήποτε γλυκό της αρεσκείας σας (συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου). Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ κακάο 150 γρ ζάχαρη 350 γρ νερό 20 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπέμπτη άγριο χάραμα και βρίσκομαι στο τραίνο,πετάγομαι μέχρι την αθήνα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αδερφής μου.στη διαδρομή είχαμε έναν μεθυσμένο που[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΡαβανί δια χειρός… Παρλιάρου Τώρα πια δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι τη….. Βέροια για το τέλειο ραβανί. Υλικά 6 αυγά (χωρίζουμε τους κρόκους από τα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΜαγειρική Από που πήραν το όνομά τους οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα! 25.12.13 Γλυκέ μου κουραμπιέ. Το μικρό εύθρυπτο γλυκό αποτελεί το πιο μυρωδάτο[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 470 γραμμάρια βούτυρο 175 γραμμάρια ζάχαρη 3 αυγά 650 γραμμάρια αλεύρι Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 15/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Μηλόπιτα “στρούντελ” με φύλλο κρούστας Μια συνταγή για μια λαχταριστή, υπέροχη μηλόπιτα “στρούντελ”[...]
Πηγή: sintayes.grΤη συνταγή τη βρήκα απο τον Παρλιάρο! Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πααααρα πολύ! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρεσκο γαλα 1,5%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας στέλνω την κυριακάτικη καλημέρα μου με ένα πολύ νόστιμο και δυναμωτικό γλυκό για τη νηστεία! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου! Υλικά: 300 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕλεγεία της γεύσης! Αλήθεια τί είναι η γεύση και πώς επηρρεάζει την καθημερινότητά μας; Μπορεί ένα γλυκό να μας φτιάξει έστω και πρόσκαιρα τη διάθεση; Αλλά ας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕνα κλασικό γλυκό για όλες τις ώρες ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 12 μερίδες 300 γρ. αλεύρι 300 γρ. άχνη 300 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη 2 αυγά 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τοποθετούμε πρώτα στο μπλέντερ το νερό, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grMarshmallows από τον Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη Βράζουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για ένα ταψί 30 Χ 40 εκ. 1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά, Χρυσή Ζύμη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίπα να σας γλυκάνω με ένα γλυκάκι που έφτιαξα το Σ/Κ. Το Μιλφέιγ είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά αλλά πάντα το εύρισκα λίγο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φρέσκες φράουλες 250 γρ. ζάχαρη άχνη 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχει υποβληθεί από pabaki Πέμπτη, 28/05/15 Υλικά:400 γρ. ζυμη 250 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα500 γρ. ζάχαρηχυμος απο 5 λεμόνια και ξύσμα απο 210 αυγα190 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.gr