Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
ΠΑΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΟΒΑ Το pandolce , σε ελευθερη μεταφραση γλυκο ψωμι, ειναι ενα απο τα παραδοσιακα ιταλιακα χριστοψωμα, οπως το πιο διασημο πανεττονε της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΚΑΤΣΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ Τελειωσε το καλοκαιρακι, σιγα σιγα καθε κατεργαρης γυρναει στον παγκο του και ξαναγυρναμε στις παλιες μας συνηθειες... Ετσι, μετα απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαραδοσιακό Γερμανικό Χριστουγεννιάτικο Κέικ ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρέπει να ομολογήσω οτι δεν είμαι και πολύ fan του μήλου ως φρούτο. Βέβαια στη γλυκιά του εκδοχή πχ. μηλόπιτα ή τάρτα μήλου είναι ευπρόσδεκτο! Επειδή όμως σε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤο κερκυρέικο τσουρέκι, που λέγεται “φουγάτσα”, θυμίζει έντονα τα ιταλικά πανετόνε όμως, αντίθετα με το εξαιρετικά δύσκολο ιταλικό, το Κερκυρέικο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπημένη μου μπλογκογειτονιά, αναγνώστες, σχολιαστές και φίλοι με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις επισκέψεις σας και την αγάπη σας, σας εύχομαι να περάσετε τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛοιπόοοοον! Αρκετά τεμπελιάσαμε (λέμε τώρα...) τις τελευταίες μέρες, καιρός να βάλουμε και καμία συνταγή. Θα αρχίσω με γιορτινές συνταγές και μάλιστα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Νέλλη, συνεχίζει την ιστορία του στόλλεν . Και φυσικά, με όλα αυτά που μου λέει κατά καιρούς, θέλω μια φορά να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της.... Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι δικής μου επινόησης και είναι η καταλληλότερη για τους λάτρεις της σοκολάτας, όσοι πάντως δοκίμασαν ξετρελάθηκαν !!! Υλικά : 1 φύλλο με[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΕΪΚ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ενα διαφορετικο κεϊκ φτιαγμενο με φυσικο προζυμι ή και με μαγια μπυρας. Υλικα : 350 gr αλευρι δυνατο, 200 gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ιδέα προήλθε πάλι από τη Gabriela μόνο που δεν ακολούθησα επακριβώς τη συνταγή της ζύμης και της γέμισης. Ήθελα να φτιάξω κάτι με μήλο, πέρα από τις[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο Πάσχα είναι η εποχή που πολλές νοικοκυρές θα φτιάξουν τα κουλουράκια τους και θα ζυμώσουν τα τσουρέκια τους. Σίγουρα τα σπιτικά τσουρέκια δεν συγκρίνονται[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦτιάχνουμε τοστ απλώνοντας στις φέτες του ψωμιού, ταχίνι με γεύση της αρεσκείας μας και βάζουμε κομμάτια χαλβά με γεύση βανίλιας ή χαλβά με κακάο ή χαλβά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΑΝΕΒΑΤΑ Μια δικη μου παραλλαγη στα λεγομενα ανεβατα κουλουρακια, που παρασκευαζονται με μαγια. Καθως πρεπει να φρεσκαρω το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr