μαρμελαδα ροδακινο βεφα αλεξιαδου | ευκολο γλυκο ψυγειου με ζαχαρουχο | μυδια σαγανακι λαζαρου | gluka psugeiou me padespani | μωσαικο συνταγη με γαλα | ευκολη τουρτα σοκολατας με σαντιγυ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις σπληνα γαυρος λεμονι

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πανακότα με γιαούρτι και ξινόγαλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
8 συνταγές για υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες

8 συνταγές για υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες Για να απολαμβάνουμε τα γλυκά χωρίς ενοχές για την υγεία αλλά και τη σιλουέτα μας, σας προτείνουμε μερικές[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr

ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ ♦♦ FAR[...]

ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ ♦♦ FAR[...]

ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ ♦♦ FAR[...]

ΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Σπιτικές  συνταγές  για  μωρά

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Ασουρές

Όπως ξέρετε, είμαι Πολίτισσα. Από μικρή λοιπόν κάθε Αγίας Βαρβάρας αφενός κοινωνούσαμε στην εκκλησία τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και αφετέρου φτιάχναμε για[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
Πολίτικος ασουρές με πορτοκάλι

Ο σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η κουζίνα του Πόντου

Η κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ασουρές (Πολίτικο γλυκό)

Υλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Σοκολατάκια με αποξηραμένα δαμάσκηνα και[...]

Υλικά - 250 γρ. ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι - 100 γρ. φουντούκια ψημένα - 20 γρ. κακάο - 40 γρ. μέλι - 50 γρ. φυτικές ίνες σιταριού ( all bran . Σε μαγαζί[...]

Πηγή: lovecook.gr
Ασουρές: το γλυκό του Νώε

Ο λεπτός στη γεύση, σιταρένιος ασουρές είναι γλυκό που, εδώ και αρκετές δεκαετίες, φτιάχνεται παραδοσιακά σε Ελλάδα και Τουρκία. Στη γείτονα είναι γνωστός και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Βαρβάρα ή ασουρές

Είναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Ασουρές... ο χυλός του Νώε!

Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ασουρές o καλογηρικός ή αλλιώς βαρβάρα

Εμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βαρβάρα

Είναι γλυκό που έχει θρησκευτικές ρίζες, παρασκευάζεται την παραμονή της αγίας Βαρβάρας, δηλαδή σήμερα και μοιράζεται σε μπολάκια σε γείτονες για να έχουν καλή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ασουρές

Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μπάρες δημητριακών με κινόα συνταγή από[...]

1 πακέτο περίπου Quaker (4 κουπες ) 1 κουπα ταχίνι 1 κούπα μαυρη ζαχαρη / 2 κουταλιες μελι 0.5 ποτήρι κινοα (το μετράμε άβραστο- το προσθέτουμε στο μείγμα μας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γιαουρτογλυκό με φρούτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ανουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των[...]

Ανουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στα αρμενικά σπίτια υπάρχει κατά παράδοση πάντα το[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy