Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆλλη μια τουρτίτσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Την έχω φτιάξει και άρεσε πολύ. Είναι λίγο μπελαλίδική, αλλά θα σας αποζημιώσει. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 90[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γνωστή συνταγή με την κλασσική γεύση ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣυνταγή: Στέλιος Παρλιάρος Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια τούρτα που αποτελείται από... διαδοχικές στρώσεις από λεπτό μπισκότο και σοκολατένια[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα . Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη προσθέτοντας έναν-έναν τους κρόκους μέχρι να αφρατέψει. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα . Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη προσθέτοντας έναν-έναν τους κρόκους μέχρι να αφρατέψει. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, εύκολη και πεντανόστιμη! Καθόλου λιγωτική! Τι χρειαζόμαστε: 220 γρ. μπισκότα digestive 110 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜπισκότα σαμπλέ με μαρμελάδα Υπέροχα βουτυράτα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, με μια λεπτή γέμιση από φρουτένια μαρμελάδα.. Μια συνταγή πολύ απλή αλλά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθαν κι έφυγαν κι αυτές οι γιορτές! Και ήμασταν παρόντες και καλά για να τις ζήσουμε! Δόξα τω Θεώ, μόνο αυτό φτάνει και περισσεύει για να είμαστε χαρούμενοι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr