Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 149 συνταγές
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ Η μαρμελαδα βερυκοκο ειναι απο τις πιο δημοφιλεις μαρμελαδες. Για να την παρασκευασετε, διαλεξτε ωραια ωριμα φρουτα, ωστε να μειωσετε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό καθαρισμένα αχλάδια 500 γραμμάρια καστανή ζάχαρη ¾ κούπας νερό 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα τζίντζερ χυμό μισού λεμονιού Δοκιμάστε[...]
Πηγή: sidagi.grΤο λάιμκουάτ είναι μια μείξη λάιμ και κουμκουάτ. Κάνει μικρούς πράσινους καρπούς που σιγα σιγά κιτρινίζουν και γίνονται σαν λεμονάκια - μινιατούρες. Έχει πάρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα εξαιρετικό γλυκό κουταλιού! Αφού απολαύσουμε την κατακόκκινη σάρκα του καρπουζιού, δεν πετάμε τις φλοίδες του. Τις μαζεύουμε και τις φυλάμε στο ψυγείο, για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕύκολη 15 μερίδες 25 λεπτά ★★★★★Θερμίδες: 130/ μερίδαΣυστατικάΓια την κρούστα:6κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη1+1/2φλ. αλεύρι ολικής1/2φλ. ζάχαρη καστανή3/4φλ.[...]
Πηγή: omanoclock.grΤι κάνειςτα διάφορα βιολογικά φρούτα που σου χάρισαν για να διατηρήσεις αρκετό καιρό το άρωμα και την υπέροχη γεύση τους; Δεν τα αφήνεις βέβαια να χαλάσουν, αν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜία σπάνια γευση που θα τρελάνει εσας και τους φίλους σας. Χρόνος Προετοιμασίας 10΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ 4 μπανάνες 15 ml φρέσκο χυμό λεμόνι 250 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑφρατο,μυρωδατο,γευστικο οσο δεν παιρνει κεικ μηλου νηστισιμο,πανευκολο χωρις τη χρηση μιξερ. Παραμενει αφρατο και μαλακο μεχρι το τελευταιο κομματι.[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grEνα παγωτό σαν σορμπέ-γρανίτα!!! Με λιγες θερμίδες και πολύ γεύση!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γραμ. καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια 1/3 κούπας καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφράτα και υγιεινά! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σπορέλαιο 1 φλ.καστανή ζάχαρη 2 κουταλάκια κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο ξύσμα μισού λεμονιού ή πορτοκαλιού 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα 1 κ.γλ. μαστίχα σε σκόνη 1 φλιτζ. ανθρακούχο νερό 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚαλημέρα!! Τί θα λέγατε να γλυκαθούμε λίγο;;;; Με τις μαρμελάδες έχω ένα ...κόλλημα!! Τις λατρεύω και τις απολαμβάνω όχι μόνον στο πρωινό αλλά και σαν μικρές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 6-8 άτομα 1 κιλό ζάχαρη 4 φλιτζάνια νερό 1 κιλό κάστανα βρασμένα Εκτέλεση Ρίχνουμε το νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και κατόπιν ρίχνουμε την ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΚαι μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν η εικόνα μιας πάστα φλώρας με κατακόκκινη,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖύμη 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο (ή ένα ελαιόλαδο ένα σπορέλαιο για οικονομία στο ελαιόλαδο) 3/4 έως 1 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή (ανάλογα πόσο γλυκά μας αρέσουν, εγώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αγαπημένη καλοκαιρινή μαρμελάδα των παιδικών μου χρόνων! Χρυσαφένια και πολύ αρωματική, ελάχιστη ποσότητα δοκιμαζόταν φρέσκια και η υπόλοιπη φυλασσόταν μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr5 μέτρια πορτοκάλια 1 συσκευασία ζελέ της προτίμησής σας 250 γρ. νερό καυτό 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 5-6 φύλλα δυόσμου Μέθοδος Εκτέλεσης Κόβουμε στη μέση τα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑς καλοπιάσουμε την κυρα-Σαρακοστή με ένα εξαιρετικό και μυρωδάτο γλυκό κουταλιού, το πορτοκάλι. Η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη και το γλυκό θα συνοδεύσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr