Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
3/4 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης 3 κ.σ. μελάσα 1 κοφτή κ.γ. σόδα 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες (κατά προτίμηση) 3 φλ. αλεύρι[...]
Πηγή: argiro.gr4 νεράντζια ή πορτοκάλια (προσέξτε να μην είναι κερωμένη η φλούδα τους. Συνήθως αυτά από το Ισραήλ, που είναι γυαλισμένα και όμορφα είναι κερωμένα..) Αλισίβα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓλυκά/ Κουλουράκια/ Νηστίσιμα Κουλουράκια μαμάς vs Κουλουράκια σχολείου = 3 – 0 χάρη στα σημερινά κουλουράκια κανέλας! Γενικά δεν έχω παράπονο. Η Σοφία δε μας[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚουλουράκια μαμάς vs Κουλουράκια σχολείου = 3 – 0 Γενικά δεν έχω παράπονο. Η Σοφία δε μας έχει δυσκολέψει στο φαγητό. Τρώει πραγματικά τα πάντα και το[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (2 και 3/4 φλ. τσαγιού) 170 ml νερό (3/4 φλ. τσαγιού) 150 γρ. πίτουρο βρώμης (1 και 1/4 φλ. τσαγιού) 100 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστίσιμη λιχουδιά, θρεπτική και χορταστική! Το ελαιόλαδο και το πορτοκάλι κάνουν πάρτι βιταμινών! Υλικά για τη ζύμη: 3 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού 1 ½ ποτήρι[...]
Πηγή: magiacook.grΜια προσπάθεια για το πιο νόστιμο κουλουράκι που μπορεί να συνοδεύσει τον καφέ ή το ρόφημα σας, την έχετε κάνει όλες και όλοι, πολλές φορές είμαι σίγουρη! Έχω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜαρμελάδα πορτοκάλι με στέβια και όταν λέω στέβια, εννοώ την πραγματική στέβια, τα πράσινα αποξηραμένα φύλλα δηλαδή. Περίμενα πώς και πώς να φτιάξω μαρμελάδα[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΆλλη μια κλασική, Πασχαλινή συνταγή σας έχω σήμερα. Σουσαμένια, τραγανά και αρωματικά κουλουράκια πορτοκαλιού. Αυτά τα κουλουράκια μαζί με τα ουζοκούλουρα,[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΝηστίσιμα κουλουράκια, τραγανά, που λιώνουν στο στόμα, απλά πεντανόστιμα !!! Υλικά: 1/2 φλιτζάνι ταχίνι 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο 1/2 φλιτζάνι κρασί άσπρο 3/4[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr2 φλιτζ. φαρίνα 1 φλιτζ. βρώμη 1 φλιτζ. σπορέλαιο ½ φλιτζ. χυμό πορτοκαλιού 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) ½ φλιτζ. καστανή ζάχαρη 1 σακουλάκι σταγόνες[...]
Πηγή: cooklos.gr