Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 2 κιλά καλαμάρι φρέσκο 100 γρ. πλιγούρι ολικής αλέσεως 1 καρότο 1 φρέσκο κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μάραθο 4 φύλλα μαϊντανού 1 μαραθόριζα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο μιλφέιγ ψητών λαχανικών και ταμπουλέ που βλέπετε, είναι μια δικιά μου σύνθεση. Την έφτιαξα για ένα καλοκαιρινό τραπέζι με γκουρμέ καλεσμένους, οι οποίοι[...]
Πηγή: caruso.gr40 γραμμάρια πλιγούρι (σπασμένο σιτάρι δηλαδή) 2 κούπες νερό 3 κοφτές της σούπας κουταλιές γλυκαντικό σε σκόνη (είτε ασπαρτάμη είτε ζαχαρίνη, βάζω canderel η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΞεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grFor English Recipe scroll down Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν την περίοδο της Σαρακοστής να δημιουργήσουν νόστιμες, νηστίσιμες και θρεπτικές[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English Recipe scroll down Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν την περίοδο της Σαρακοστής να δημιουργήσουν νόστιμες, νηστίσιμες και θρεπτικές[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.gr