Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 132 συνταγές
Υπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι περισσότεροι από εμάς ίσως να τρώνε μόνο το εσωτερικό, την ψύχα του καρπουζιού! Όμως μην πετάτε τις φλούδες γιατί γίνονται ωραιότατο γλυκό κουταλιού!! Είναι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Οικονομία και ανακύκλωση, στο πνεύμα της δύσκολης εποχής που περνάμε, ακόμη και οι φλούδες απο το ζουμερό καρπούζι μπορούν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαραδοσιακό και πολύ αγαπητό γλυκό των Κυκλάδων, και ιδιαίτερα της Μήλου. Καρπουζόπιτα δοκίμασα πρώτη φορά στην Ίο, πριν πολλά χρόνια! Ξετρελάθηκα με την γεύση[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2 φλ. ψιχα καρπουζιού 1 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. μέλι 1 φλ. λάδι για τηγάνισμα κανέλα (προεραιτικά) Καθαρίζουμε το καρπούζι απο τα κουκούτσια και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤην Ιωάννα σας την έχω συστήσει κι άλλες φορές, είναι αγαπημένη εξαδέλφη και ζει τον περισσότερο καιρό στη Νάξο όπου και δραστηριοποιείται δημιουργικά σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο παραδοσιακό γλυκό με καρπούζι από την Μήλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό καρπούζι καθαρισμένο από τα σπόρια 2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και ο χρόνος πια δεν μου φτάνει. Δεν ξέρω αν σε σας συμβαίνει, αλλά όταν έρχεται σκ, λέω πως θα κάνω όλα όσα δεν πρόλαβα να κάνω όλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦέτος που ο μικρός μου μεγάλωσε και τρώει πλέον τα πάντα και ότι τρώμε και εμείς το δοκιμάζει και αυτός είπα να είμαι λίγο πιο συνεπής στην κουζίνα από άποψη,[...]
Πηγή: otanexoesena.blogspot.gr/search/label/Τι%20θα%20φάμε%20σήμερα%20μαμά%20%3Bζύμη μπριός της αρεσκείας μας χρώματα ζαχαροπλαστικής σε πράσινο και κόκκινο σταγόνες κουβερτούρας ή σταφίδες Οδηγίες Ετοιμάζουμε τη ζύμη που έχουμε επιλέξει.[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor English scroll down Δεν αντέχω τη ζέστη, με αρρωσταίνει. Είμαι από αυτούς που χαιρόταν το δροσερό καλοκαίρι μέχρι πριν μια εβδομάδα. Μια βδομάδα πριν[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.gr