Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Οι γλυκές τάρτες, ιδιαίτερα οι σκεπαστές, κατά την άποψή μου είναι υπέροχες, διότι δεν επιτρέπουν να στεγνώσει η φρουτένια γέμισή τους αλλά τη διατηρούν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν μιλάμε για Φεστιβάλ Σοκολάτας το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι Astir Chocolating . Ένα φεστιβάλ υψηλής αισθητικής με θέμα, τι άλλο;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα είναι γιορτή. Γιορτή που στην ουσία σημαδεύει την έναρξη του χειμώνα με τις τόσες ονομαστικές εορτές μέχρι και τα Χριστούγεννα (και αργότερα φυσικά).[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕυχαριστώ πολύ την Αγγελική Ν από το μυρωδάτο blog Lemon and cinnamon που με προσκάλεσε προσωπικά – γιατί έτσι πρέπει να είναι οι προσκλήσεις,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTo Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει,[...]
Πηγή: caruso.grΕίχε φαγωθεί η μαμά μου να φτιάξει μαρμελάδα από βανίλιες! Της είχε πει, λέει, μια ξαδέρφη της ότι είναι πεντανόστιμη! Όπως καταλαβαίνετε όταν είδα μπροστά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΝα σας κεράσω και φέτος για τα γενέθλια μου ένα νηστίσιμο γλυκό μιας και το έχει η μοίρα τα γενέθλια μου εδώ και xx χρόνια να είναι σχεδόν πάντα μέσα στη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr"Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό στο μύλο κι όλα γίνονται βαριά στου καιρού τη ζυγαριά" έλεγαν οι στίχοι από το υπέροχο τραγούδι του Ν.Γκάτσου με τον τίτλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους σημαίνει φιλάκια καρύδας. Η ζύμη τους κινείται ανάμεσα σε μπισκότο και κραμπλ, είναι τραγανά στο εξωτερικό και μαλακά μέσα και θυμίζουν τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: (για 8 άτομα) 25 γραμ. σκούρα ζάχαρη σε χοντρά κομμάτια 820 γραμ. κομμάτια αχλαδιού σε σιρόπι (κονσέρβα) 70 γραμ. κερασάκια γλασέ, κομμένα στη[...]
Πηγή: greekcook.grΑν τύχει να βρεθείτε με φρούτα που παραγίνανε ή δεν τα τρώτε για κάποιον λόγο, φτιάξτε μια ωραία πάστα-φλώρα με καραμελωμένα φρούτα αντί για την κλασσική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο γλυκό του κουταλιού είναι παραδοσιακό γλυκό που οι συνταγή του πέρασε από γενιά σε γενιά, από τη μάνα στην κόρη και μέχρι σήμερα μας μαγεύει με τη γεύση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr230 γρ. αλεύρι φαρίν απ 1 κ.γ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό μεγάλο 100 ml ελαιόλαδο 150 γρ. ζάχαρη 1 πορτοκάλι (το ξύσμα) 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grCLAFOUTIS ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ Το clafoutis (κλαφουτί), είναι ενα πολύ απλό και νόστιμο γλυκό φούρνου. Παρασκευάζεται με φρέσκα συνήθως φρούτα, τα οποία καλύπτονται με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr