Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
250 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο, σε κύβους 8 κ.σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φύλλα δάφνης 450 γραμ. σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 σφολιάτα 3-4 κουταλιές της σούπας λάδι 250-300 γραμμάρια μανιτάρια 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι λίγα φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr530 γρ κουνουπίδι 2 μεγάλα αυγά 100 γρ extra mature cheddar 40 γρ αλεύρι αμυγδάλου (αν δεν έχετε αντικαταστήστε με αλεύρι ολικής) 1/2 κουτ.γλ. baking powder[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να έχετε παντζάρια όλο το χρόνο έτοιμα βρασμένα. Τι χρειαζόμαστε: 2 - 3 κιλά παντζάρια λίγη ζάχαρη ξύδι 5 - 6 σκελίδες σκόρδο Βράζουμε τα παντζάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 180 καλαμποκέλαιο 3 αυγά 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ. γκούντα-μοτσαρέλα 150 γρ. φέτα 150-200 γρ. ελιές κομμένες σε ροδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2-3 βρασμένα φιλέτα σολομού ή λευκού ψαριού(πέρκα,γλαύκος κλπ.) 3 φέτες ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού 100 γρ. τυρί κρέμα 3 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μπέικον, αρωματικό και κομψό, συνοδεύει εξαιρετικά τις Pappardelle Barilla, και με το μασκαρπόνε δένουν όλα τα υλικά αρμονικά. Μια απλή και εκπληκτική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ντομάτες ώριμες κατά προτίμηση πομοντόρια στην εποχή τους 200 γρμ ζάχαρη καστανή 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 κ.γ αλάτι 1 ξύλο κανέλλα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ ώριμες τομάτες 2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο 2 καυτερές πιπερίτσες τσίλι ή μπούκοβο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα 300 γρ καστανή ζάχαρη 100 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο φαγάκι που σερβίρουν στην Ν.Αφρική στα Κυριακάτικα τραπέζια. Τα υλικά φαίνονται πολλά αλλά μην βιαστείτε να πείτε ότι είναι δύσκολο. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr