Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΑΦΙΝ Τα μάφιν ( muffin ) είναι στην ουσία μικρά κεκάκια, συνήθως στρογγυλού σχήματος (εξαρτάται όμως και απο την φόρμα όπου ψήθηκαν),[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Τα κάστανα συγακταλέγονται στους αγαπημένους μου καρπούς. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά και νόστιμα κάστανα, και νομίζω ότι αποζημιώθηκα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολάτας. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ CAKE FLOUR Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour . Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ CAKE FLOUR Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour . Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολατας. Το μυστικό τους η ρικόττα, που φυλακίζει την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Τα κάστανα συγακταλέγονται στους αγαπημένους μου καρπούς. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά και νόστιμα κάστανα, και νομίζω ότι αποζημιώθηκα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΧΗΜΙΚΗ ΜΑΓΙΑ (BAKING POWDER) Πριν απο αρκετό καιρό, ανάμεσα στις καταπληκτικές συνταγές του Nanni (blog : La vetrina del Nanni ), ανακάλυψα εναν μικρό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA NUA Η συνταγή της torta Nua (τόρτα νούα), κυκλοφόρησε πάρα πολύ στο διαδύκτιο στην γειτονική μας Ιταλία, ανάμεσα σε ομάδεςτου Facebook, blog και forum[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA ARLUNO ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI Το Arluno, είναι μια μικρή κωμόπολη που βρίσκεται στα περίχωρα του Μιλάνο. Ενας απο τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Περισυ σας είχα παρουσιάσει αυτο το κέϊκ, που έκρυβε ενα ασυνήθιστο υλικό : την μελιτζάνα. Ισως κάποιοι σκέφτηκαν οτι ήταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grAMOR POLENTA Το αμόρ πολέντα, ή σε ελευθερη μεταφραση "πολεντα, αγαπη μου", ειναι ενα ιδιαιτερα νοστιμο κεκακι που φτιαχνεται με καλαμποκαλευρο. Προερχεται απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr