Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Αύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
Kλασικό αγγλικό κέικ, το οποίο δημιουργήθηκε προς τιμήν του γάμου της εγγονής της βασίλισσας Βικτόριας με τον πρίγκιπα Λουδοβίκο του Μπάτενμπεργκ. Υλικά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα ταρτάκια ή τάρτα 300 γραμ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά μεγάλα ή 3 μικρά 150 γραμ. άχνη 100 γραμ.αμυγδαλόσκονη άσπρη. 3 βανίλιες ελάχιστο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grp { margin - bottom : 0.25cm; line - height : 120%; } Η γεύση του θα σας ξετρελάνει !!! Υλικά 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grp { margin - bottom : 0.25cm; line - height : 120%; } Η γεύση του θα σας ξετρελάνει !!! Υλικά 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤα πορτοκάλια, αν ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει ως τα πέρατα της Γης για τα επονομαζόμενα «μήλα των Εσπερίδων», θα μας ήταν άγνωστα. Τα δέντρα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουμε και λέμε, λοιπόν. Η κλασική συνταγή για κέικ που μάλλον έχετε όλοι είναι μάλλον αυτή που αναγράφεται πάνω στις συσκευασίες των κέικ. Εγώ θα σας δώσω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά τριμμένα 4 αβγά 175[...]
Πηγή: easykuzina.grΜίνι κέικ, πεντανόστιμα, αφράτα και καλοκαιρινά, με κυρίαρχη τη γεύση του φρέσκου ροδάκινου αλλά και της μαρμελάδας ροδάκινο. Θέλετε ένα γρήγορο σνακ ή κέικ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Φθινόπωρο είναι η εποχή του σταφυλιού και αυτό το ζουμερό κέικ, είναι «πραγματική απόλαυση»! Τι χρειαζόμαστε: 140 γρ. αμυγδαλόσκονη 140 ml ελαιόλαδο 140 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈτσι όπως το προτιμώ…απλό χωρίς γλάσο με θρεπτικά υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 ml ελαιόλαδο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 170 αλεύρι που φουσκώνει 1 κ.γ. baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για φόρμα ή ταψάκι 22-24 εκ.: Για τα φρούτα: 250 γρ.κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα σε κομμάτια, αν είναι φράουλες 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή[...]
Πηγή: easykuzina.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ποιόν ξινίζει το λεμόνι; Ό,τι περιέχει λεμόνι δεν είναι ξινό. Το ξύσμα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς είναι αυτό που δανείζει το[...]
Πηγή: pandespani.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα. Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι στο μπλέντερ.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄ένα μπώλ... 1 1/2 ποτήρι αλεύρι 1/2 ποτήρι αμυγδαλόσκονη 1 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά κανέλα ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ... 2 αυγά 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚάθε χρόνο ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί μια καινούργια συνταγή για βασιλόπιτα και την υπογράφει με τα αρχικά του. Φέτος φτιάχνει μια πολύ νόστιμη και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr