Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΓια τα cupcakes 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μπέικιν 180 γρ. γάλα Για την επικάλυψη 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτα χρόνια που μαγειρεύω,έχω δοκιμάσει πάμπολλους συνδυασμούς υλικών...από ένα σημείο και έπειτα, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα είναι τα έντυπα μαγειρικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠριν από δύο εβδομάδες περίπου πρόσεξα σε ένα κουτί μερέντας ότι είχε μία συνταγή για γλάσο μερέντας. Μου φάνηκε πολύ απλό και νόστιμο γι' αυτό σκέφτηκα να το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠαίρνουμε μια πρώτη γεύση από το καινούργιο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών που μόλις κυκλοφόρησε με κεντρικό θέμα: πρωτότυπα γλυκά με μαρμελάδα. Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Με τις παλάμες μας θρυμματίζουμε το κέικ. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το τυρί[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα. Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι στο μπλέντερ.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΠρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr