Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ τέλεια συνταγή για brownies από τον Στέλιο Παρλιάρο. Χωρίς λόγια... (απλά απολαύστε...) Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ κουβερτούρα περιεκτικότητας σε κακάο 70%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Στέλιου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ. βούτυρο βιταμ 1 κουπα γάλα χλιαρο 1 φαρινα φλαουρ (του Παρλιαρου) 3 κουταλιές της σούπας κακάο 3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη Οδηγίες Αρχικά θέλουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκάκι σαν κέικ, πανεύκολο, που όσο γρήγορα γίνεται άλλο τόσο γρήγορα τρώγεται! Υλικά για μια φόρμα 20cm: 50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΓια τα cupcakes 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μπέικιν 180 γρ. γάλα Για την επικάλυψη 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα χρόνια που μαγειρεύω,έχω δοκιμάσει πάμπολλους συνδυασμούς υλικών...από ένα σημείο και έπειτα, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα είναι τα έντυπα μαγειρικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα. Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι στο μπλέντερ.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠαίρνουμε μια πρώτη γεύση από το καινούργιο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών που μόλις κυκλοφόρησε με κεντρικό θέμα: πρωτότυπα γλυκά με μαρμελάδα. Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grPin It Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου !!!! Υλικά 300γρ. κουβερτούρα 300γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 150γρ. άχνη ζάχαρη 2 αβγά 2 κρόκοι αβγών Κρέμα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΠριν από δύο εβδομάδες περίπου πρόσεξα σε ένα κουτί μερέντας ότι είχε μία συνταγή για γλάσο μερέντας. Μου φάνηκε πολύ απλό και νόστιμο γι' αυτό σκέφτηκα να το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια πολύ ωραία πρόταση για τις γιορτές μας στέλνει η φίλη μας η Σταυρούλα! Μια «αστεράτη» καρυδόπιτα, καλυμμένη με λαχταριστή γκανάς σοκολάτας!! Η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]