Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Τα Κέικ είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά πολλών. Τρώγονται όλες τις ώρες κι είναι ιδανική παρέα για τα ροφήματα μας. Χωρίς να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠρώτα από όλα να πω ότι συμμετέχουμε στο διαγωνισμό για τα αποκριάτικα που κάνει το spirtokoyto από το Άρωμα Γυναίκας με το ποπκόρν κέικ της Χαράς και την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΦλογερες με ξηρους καρπους και σοκολατα! Τελεια για κερασμα! Τι χρειαζόμαστε: 500 gr φυλλο κρουστας ΓΕΜΙΣΗ: 1/2 φλ. τσαγιου αμυγδαλοψιχα 1 φλ. τσαγιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η γέμιση του πουγκιού της Πάτμου, το οποίο τρώγεται και σαν γλυκό κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι νερό και μισό φλυτζάνι 1 πακέτο ζάχαρη και μισό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα νόστιμο και εύκολο κέικ με λιωμένα λεμόνια. Τι χρειαζόμαστε: 350γρ. αμύγδαλα τριμμένα σκόνη 300γρ. ζάχαρη κρυσταλική 6 αυγά 1 κ.γ μπ.πάουντερ 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυδώνι γλυκό Υλικά 1½ κιλό κυδώνια 1½ φλιτζάνια νερό 1½ κιλό ζάχαρη ½ φλιτζάνια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Εκτέλεση Ρίχνετε[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά συνταγής 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ΥΛΙΚΑ για 6-8 περίπου ατομικά φορμάκια για τη βάση 100γρ αμυγδαλόψιχα 60γρ μπισκότα digestive,[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλυντζάνι ηλιελαιο Για τη γεμιση 2 κούπες αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα ανθόνερο Για το σιρόπι[...]
Πηγή: greekmasa.gr6 ροδάκινα 250 γρ ζάχαρη 150 γρ αλεύρι 160 γρ βούτυρο, λιωμένο 3 αυγά 2 σφηνάκια (περί τα 60 ml) κονιάκ ή κάποιο λικέρ 50 γρ αμυγδαλόψιχα (ή αμύγδαλο τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 300 γραμ. φύλλο καταίφι 100 γραμ. αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη 100γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 αυγά 2 φλυτζ, γάλα 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο 200 γραμ. ζάχαρη 800[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αμυγδαλόψιχα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φουντούκια (ψίχα) 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφολιάτα: 1 φύλλο έτοιμη καραμέλα (σιρόπι): 8 κουταλιές της σούπας εσάνς βανίλιας: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 2 χτυπημένα κρέμα γάλακτος: 200 ml[...]
Πηγή: icookgreek.com10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 400 γρ. αμυγδαλόψιχα και καρυδόψιχα 250 γρ. βούτυρο και λίγο επιπλέον για τη φόρμα 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σπασμένη σε μικρά κομματάκια 250 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 6-8 άτομα Για το ραβανί 9 αυγά 50 γραμμάρια αλεύρι 250 γραμμάρια ψιλό σιμιγδάλι 60 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο Κερκύρας 250 γραμμάρια ζάχαρη Ξύσμα 2 λεμονιών[...]
Πηγή: sidagi.gr