Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 160 συνταγές
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι ένα νόστιμο και εύκολο κέικ με λιωμένα λεμόνια. Τι χρειαζόμαστε: 350γρ. αμύγδαλα τριμμένα σκόνη 300γρ. ζάχαρη κρυσταλική 6 αυγά 1 κ.γ μπ.πάουντερ 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡαφιόλες αμυγδάλου γλυκές από την Μονεμβάσια! Ένα παλιό γλυκό, τόσο παλιό όσο η …Μονεμβάσια!!! Υλικά Για την Ζύμη (Μεγάλη δόση): 1 κιλό αλεύρι απλό 3 αυγά[...]
Πηγή: greekmasa.grΚυδώνι γλυκό Υλικά 1½ κιλό κυδώνια 1½ φλιτζάνια νερό 1½ κιλό ζάχαρη ½ φλιτζάνια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Εκτέλεση Ρίχνετε[...]
Πηγή: greekouzina.gr8 κουτ. σούπας βρώμη 8 κουτ. σούπας σουσάμι 8 κουτ. σούπας αμυγδαλόψυχα 3 κουτ. σούπας λιναρόσπορο αλεσμένο 3 κουτ. σούπας ενυδατωμένα blueberries (μύρτιλα) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Κέικ είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά πολλών. Τρώγονται όλες τις ώρες κι είναι ιδανική παρέα για τα ροφήματα μας. Χωρίς να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑναρτήθηκε στις 16/03/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπράουνις με κουβερτούρα, καρύδια και ελαιόλαδο Ένα λαχταριστό, μπράουνις με[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά σφολιάτα: 1 φύλλο έτοιμη καραμέλα (σιρόπι): 8 κουταλιές της σούπας εσάνς βανίλιας: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 2 χτυπημένα κρέμα γάλακτος: 200 ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 2 πορτοκάλια (καλά ξεπλυμένα), 5 κοφτές κουταλιές ξεπαγωμένο βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα 1 φλ. ζάχαρη, 5 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου, 2 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλυντζάνι ηλιελαιο Για τη γεμιση 2 κούπες αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα ανθόνερο Για το σιρόπι[...]
Πηγή: greekmasa.gr6 ροδάκινα 250 γρ ζάχαρη 150 γρ αλεύρι 160 γρ βούτυρο, λιωμένο 3 αυγά 2 σφηνάκια (περί τα 60 ml) κονιάκ ή κάποιο λικέρ 50 γρ αμυγδαλόψιχα (ή αμύγδαλο τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 300 γραμ. φύλλο καταίφι 100 γραμ. αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη 100γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 αυγά 2 φλυτζ, γάλα 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο 200 γραμ. ζάχαρη 800[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αμυγδαλόψιχα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φουντούκια (ψίχα) 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 31/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Κέικ με αμυγδαλόψιχα, χυμό μανταρινιού και γλάσο σοκολάτας Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.gr10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι η γέμιση του πουγκιού της Πάτμου, το οποίο τρώγεται και σαν γλυκό κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι νερό και μισό φλυτζάνι 1 πακέτο ζάχαρη και μισό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr