Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΚΟ! Από τις πιό αγαπημένες μου γεύσεις το παγωτό σύκο. Δύσκολο όμως να την αναπαράγει κάποιος που θα επιχειρήσει να το φτιάξει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΝΝΑ ΚΟΤΤΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Η πάννα κόττα ( panna cotta ) ή όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε στην Ελλάδα με μία λέξη, πανακότα, δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grComments are closed. Καλωσορίσατε σε ένα εικονικό ταξίδι μέσω του World Culinary ABC που τυγχάνει σήμερα να είμαι η οικοδέσποινα. Σκοπός αυτού του εικονικού[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣυστατικά : 1/2 κούπα κινόα 4 κούπες νερό (ή 3, ανάλογα πόσο παχύρευστο το θέλετε) 1 πρέζα - 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. - 1 κ.σ. γλυκαντικό της επιλογής σας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 150 γρ. ή 1 κούπα καλαμποκάλευρο (όχι πολέντα) 100 γρ. ή 1 κούπα νιφάδες βρώμης 1 1/2 κούπα γάλα φουντουκιού ή αμυγδάλου ή αλλο φυτικό γάλα 1/2 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες λευκή ή καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 2 κούπες ή 500 ml νερό 150 γρ. ζιγγίβερι (πιπερόριζα) κομμένη σε λεπτές φέτες 2 αστεροειδή γλυκάνισα ή 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr5 συνταγές για χαλβάδες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο Είτε με σιμιγδάλι, είτε με ταχίνι ή με... νεσιστέ (σημ. ο νεσιστές είναι το άμυλο του σιταριού, από το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Από τις πιο αγαπημένες μου γεύσεις το παγωτό σύκο. Δύσκολο όμως να την αναπαράγει κάποιος που θα επιχειρήσει να το φτιάξει στο σπίτι![...]
Πηγή: bostanistas.grΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΝΝΑ ΚΟΤΤΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Η πάννα κόττα ( panna cotta ) ή όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε στην Ελλάδα με μία λέξη, πανακότα, δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ Το φθινοπωρο και ειναι η εποχη της κολοκυθας. Κοκκινες, κιτρινες, τεραστιες ή μικροτερες, ενδεικνυνται τοσο για αλμυρα οσο και για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ Αν και είμαστε fan της σοκολάτας, ένα ωραίο παγωτό κρέμα έχει και αυτό την χάρη του! Παγωτό κρέμα βανίλια με την συνταγή του Luca[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grτάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]
Πηγή: pandespani.comΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις πιο παλιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά Συνολικό χρόνος: 40 λεπτά Μερίδες: 9 Υλικά: 420 γρ. μαύρα βρασμένα φασόλια, στραγγισμένα και καλά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΣΤΑΝΟ Ειναι λιγο μπελαλιδικο να καθαρισεις τα καστανα, ειδικα αν πετυχεις αυτα που δεν βγαινει ευκολα η εσωτερικη τους φλουδα... Απο την αλλη ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr