Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά για την κρέμα 950 γρ. γάλα (700 + 250) 3 βανίλιες 300 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 65 γρ. κρόκος αυγού (περίπου 4) 50 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη ζύμη υλικά 60 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 120 γρ. αλεύρι 110 γρ. βούτυρο 230 ml νερό 4 αυγά μεσαία ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα πιο νόστιμα Τρίγωνα Πανοράματος θα τα βρεις προφανώς στην Θεσσαλονίκη. Είναι από τα πρώτα γλυκά που θέλουμε όλοι μας να δοκιμάσουμε όταν επισκεπτόμαστε[...]
Πηγή: ediva.grΥλικά για την κρέμα 950 γρ. γάλα (700 + 250) 3 βανίλιες 300 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 65 γρ. κρόκος αυγού (περίπου 4) 50 γρ. βούτυρο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚι όταν λέμε μπανανοπαγωτό, το εννοούμε! Το παγωτό αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με ένα υλικό, τη μπανάνα! Χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με απίστευτη γεύση! Που[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛαχταριστά τρίγωνα Πανοράματος Τα τρίγωνα πρωτοεμφανίστηκαν το 1960 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ονομάστηκαν έτσι από το σχήμα τους και την περιοχή. Από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο απόλυτο νηστίσιμο γλυκάκι! Η συνταγή ειναι του Άκη Πετρετζίκη απο την εκπομπη ''πρωινο μου'' και νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα γλυκό που ευωδιάζει πορτοκάλι σε κάθε του μπουκιά. Η πορτοκαλόπιτα του Άκη Πετρετζίκη έχει αποκτήσεις δεκάδες θαυμαστές κι έτσι αποφασίσαμε να τη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Αποδίδει 6-8 λουκουμάδες 350 γρ χλιαρό γάλα σόγιας (θερμοκρασία δωματίου) 260 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50γρ πουρέ πατάτας νιφάδες 50 γρ ζάχαρη 2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια τη βάση 300 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 250 γρ. γάλα 1/2 κ.γ. μαστίχα, σε σκόνη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr