Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτοντας ένα-ένα τα αυγά έως ότου γίνει το μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύουμε[...]
Τέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνήθως...για να μην πω πάντα, πειράζω λιγάκι τις αρχικές συνταγές. Μ' αρέσει να βάζω την δική μου πινελιά. Έτσι και αυτην την φορά πρόσθεσα αμυγδαλάκια για[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ θερμοκρασία ανεβαίνει, καιρός να δροσιστούμε με ένα Parfait μαστίχας Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, πέρασε ένας χρόνος από τότε που τα είπαμε τελευταία αφορά. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήσουν πολύ καλός μαζί μου και μου έφερες πολλά από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστουγεννιάτικο cake απο τον Στέλιου Παρλιάρο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 3 κρόκοι αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ 3 ασπράδια αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ υφή του είναι υγρή και η γεύση του σοκολατένια – ταιριάζει μοναδικά με τη μαρμελάδα μπανάνα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ: Πλένουμε τα λεμόνια και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου έως ότου μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν τα τεμαχίζουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπλή συνταγή με πολύ σωστά δοσμένα υλικά. Είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr…για τη ζυμη 100 γρ φρέσκο βούτυρο 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 μεγάλο αυγό 25 ml νερό … για τη γεμιση 4 μήλα 50 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα δαμάσκηνα που έχουν μουσκέψει μέσα στο κονιάκ για 1 έως 2 ώρες τουλάχιστον. Λιώνουμε σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑυτό το ψητό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου περίμενε υπομονετικά στα κιτάπια μου 4 χρόνια.. Ήρθε η ώρα του τώρα μια και νομίζω ότι είναι ιδανικό για την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ συνταγή ειναι του Στέλιου Παρλιάρου απο την εκπομπη ''Γλυκες αλχημείες''. Υλικά 18 μεγάλα ντοματίνια 400 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό ½ κουτ. του[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάνουμε ένα μικρό «ρετούς» στον κλασικό νηστίσιμο χαλβά και τον αρωματίζουμε με λεμόνι και κανέλα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr