Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορνφλάουερ Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜέχρι τώρα υπήρχαν πολλές συνταγές για παρφέ μόκα αλλά όλες ήθελαν παγωτομηχανή. Δεν νομίζω όλες να έχουμε και από μία στο σπίτι μας! Εγώ πάντως όχι, έτσι[...]
Πηγή: ediva.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜοναδικές συνταγές που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 12 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄, ψήσιμο 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 20/05/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Το πιο γλυκό, εύκολο και γρήγορο Ραβανί Μια συνταγή για ένα από τα πιο ωραία παραδοσιακά σιροπιαστά[...]
Πηγή: sintayes.grΡαβανί δια χειρός… Παρλιάρου Τώρα πια δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι τη….. Βέροια για το τέλειο ραβανί. Υλικά 6 αυγά (χωρίζουμε τους κρόκους από τα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΥΛΙΚΑ: 90gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 85 gr ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ -> ( 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ- 85gr ΖΑΧΑΡΗ-25gr ΝΕΡΟ) 25gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 1- 2 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τα cranberries. Ξαίνουμε -απλώνουμε με τα δάκτυλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σπάμε τα μπισκότα και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα. Όταν το βούτυρο ζεσταθεί καλά, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν-μαρί νή στο φούρνο μικροκυμμάτων Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τον κρόκο με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα για αρκετή ώρα έως ότου δέσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟκ, θα έχετε δίκιο να παραπονιέστε για τα τόσα γλυκά που έχω ανεβάσει τελευταία. Όμως αν σας έγραφα για τα τέλεια βραστά κολοκυθάκια δεν θα είχα και πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΕίναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΑΡΛΟΤ Ρίχνουμε λίγη από τη ζάχαρη στους κρόκους και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr