Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το πορτοκάλι κομμένο στα δύο και τα ξυλάκια κανέλας. Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ υφή του είναι υγρή και η γεύση του σοκολατένια – ταιριάζει μοναδικά με τη μαρμελάδα μπανάνα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 12 μικρά μπολάκια 12 μπισκότα σαβαγιάρ (boudoirs) Για τη mousse βανίλια 450 γρ. παχύρευστο γάλα καρύδας απο 2 κονσέρβες (μόνο το παχύρευστο μέρος)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ γνωστή συνταγή με την κλασσική γεύση ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑναρτήθηκε στις 03/11/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Γκανάς σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια με 5 υλικά Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΣτο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα και το χυμό λεμονιού.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr