Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Όπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΗ γνωστή συνταγή με την κλασσική γεύση ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓλυκά Γιορτινά Τριαντάφυλλα με φύλλο κρούστας ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Άλλες κατηγορίες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ Τεμαχίζουμε το παγωμένο βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε στο μίξερ ή σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ξύσμα και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αμύγδαλο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα σ’ αυτά το κοσκινισμένο αλεύρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΤΙΛΛΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το ξύσμα και το χυμό. Την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr…για τη ζυμη 100 γρ φρέσκο βούτυρο 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 μεγάλο αυγό 25 ml νερό … για τη γεμιση 4 μήλα 50 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα δαμάσκηνα που έχουν μουσκέψει μέσα στο κονιάκ για 1 έως 2 ώρες τουλάχιστον. Λιώνουμε σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτό το ψητό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου περίμενε υπομονετικά στα κιτάπια μου 4 χρόνια.. Ήρθε η ώρα του τώρα μια και νομίζω ότι είναι ιδανικό για την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr