τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Φανταστική μπριζόλα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 μοσχαρίσιες σπαλομπριζολες περίπου 550 γρ η κάθε μια 4 κουταλιές ελαιόλαδο 6 αποξηραμένα δαμάσκηνα 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό από ένα πορτοκάλι και λίγο ξύσμα ½ μάτσο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο ½ μάτσο φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη 1 μαύρη μπύρα 1κουταλια του γλυκού κόκκους σιναπιού αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Καβουρδίζουμε τους κόκκους σιναπιού σε ένα τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία με το λαδί. Στη συνέχεια βάζουμε το κρεμμύδι και τα μυρωδικά, σοτάρουμε ελαφρά και προσθέτουμε την μπύρα, τα δαμάσκηνα, την μαύρη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε την μαινάδα για 15 λεπτά και μετά την αφήνουμε να κρυώσει. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 24 ώρες και ψήνουμε στο grill 5 λεπτά κάθε πλευρά. Ραντίζουμε συνέχεια με την μαινάδα. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos * * Βαθμολογείστε την συνταγή * *

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα αρωματικό ντιπ που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 170 γρ φέτα 70 γρ φιστίκια Αιγίνης 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα) χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό. Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μαγευτικά ρολά μελιτζάνας, ένα καλοκαιρινό συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄. Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬ Υλικά 2 μεγάλες μελιτζάνες ελαιόλαδο, για λάδωμα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 4 κ.σ. γιαούρτι 150γρ φέτα, θρυμματισμένη 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη 20 μεγάλα φρέσκα φύλλα βασιλικού 10 λιαστές ντομάτες, κομμένες στη μέση Εκτέλεση Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε λεπτές φέτες πάχους ½ εκ. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε υψηλή φωτιά, αλείφουμε τις φέτες μελιτζάνς με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σκόρδο, το γιαούρτι, τη φέτα, τη ρίγανη, ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. Απλώνουμε 1 γεμάτη κ.γ. από το μείγμα φέτας σε κάθε κομμάτι μελιτζάνας και προσθέτουμε ένα φύλλο βασιλικού και ½ λιαστή ντομάτα. Τυλίγουμε τη μελιτζάνα σφιχτά σε ρολό και καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα κοκτέιλ και να μην ανοίξει. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες φέτες μελιτζάνας μέχρι να χρησιμοποιήσουμε όλη τη γέμιση. Σερβίρουμε ως ορεκτικό ή ως κυρίως με συνοδεία κρέατος. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Η συνταγή που δίνω είναι για 4 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 500 γρ ρύζι arborio για ριζότο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια μικρά τρυφερά 2 σκελίδες σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο (εκπληκτικό αποτέλεσμα δίνει το τύπου "κερκύρας") 1,5 λίτρο υγρό (νερό ή ζωμός από το βράσιμο της γαρίδας ) αλάτι θαλασσινό 500γρ γαρίδες μεγάλες βρασμένες σαφράν 5-6 στήμονες είναι αρκετοί (ανάλογα με την ένταση που θέλετε να δώσετε) φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3/4 κούπας ρεγκάτο και παρμεζάνα σε ίση ποσότητα 2 σφηνάκια ούζο (υπάρχει ενα που λέγεται pilavas και έχει τέλεια ένταση για τα φαγητά) Εκτέλεση συνταγής Σε ένα φαρδύ σκεύος με σχετικά χαμηλό τοίχωμα βάζω το βούτυρο με το σκόρδο και το κρεμμύδι . Πριν μαραθεί τελείως προσθέτω το ρύζι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνουν οι κόκκοι διάφανοι σε χαμηλή φωτιά ! Αρχίζω να προσθέτω σιγά σιγά το υγρό , σε δόσεις των 300 ml .Προσθέτω το αλάτι και το ούζο. Μόλις πιεί όλη την πρώτη δόση υγρού προσθέτω την δεύτερη και ούτω καθ΄εξής ! Αφού δω οτι έχει γίνει το ρύζι προσθέτω το πιπέρι και τα τυριά και το σαφραν . Προσθέτω και τις γαρίδες . Το ριζότο είναι έτοιμο !

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 πακέτο λαζάνια 1 κουτί ντοματοχυμό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ.σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουτ.σούπας ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη Αλάτι-Πιπέρι 1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη 4 κούπες μοτσαρέλα ψιλοκομμένη Λίγο ελαιόλαδο Εκτέλεση συνταγής Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τον ντοματοχυμό. Ρίχνουμε λίγο νερό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει και ρίχνουμε βασιλικό. Σε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση από τη σάλτσα.Τοποθετούμε τα λαζάνια και μια στρώση παρμεζάνα και μοτσαρέλα. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση. Συμπληρώνουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με τυρί. Ψήνουμε σε φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσει. Τα λαζάνια με τυρί είναι έτοιμα!

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 4-6 άτομα 1 πακέτο μακαρόνια βίδες 1 & 1/4 κούπας γιαούρτι στραγγιστό Μια κούπα μαγιονέζα 1 κουτ.γλ. μουστάρδα 2 κουτ.γλ. άνηθο 1/4 κούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μισό βρασμένο κοτόπουλο σε μπουκίτσες(ψιλοκομμένο) 2 κλωνάρια σέλερυ ψιλοκομμένα 1 καρότο σε ροδέλες Μισό αγγούρι σε ροδέλες Αλάτι-Πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις βρασμένες βίδες και ανακατεύουμε καλα! Έτοιμη Tips Μπορείς να προσθέσεις λίγο μηλόξυδο για περισσότερη γεύση

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. χυμό πορτοκάλι 200 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 400 γρ. ζάχαρη 200 γρ. λεπτοτριμμένο καρότο 150 γρ. λεπτοτριμμένη κίτρινη κολοκύθα 110 γρ. μαύρες ή ξανθές σταφίδες (προαιρετικά) * 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. κανέλα 1/3 κ.γλ. γαρίφαλο σε σκόνη 1 φακελάκι βανίλια σε σκόνη Ελάχιστο μοσχοκάρυδο Ελάχιστο αλάτι χοντρό Άχνη για πασπάλισμα ή λιγο μαρμελάδα πορτοκάλι για να το αλείψουμε. Εκτέλεση συνταγής Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βάζουμε σε ένα σουρωτήρι το καρότο και την κολοκύθα τριμμένα και τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη για να βγάλουν τα υγρά τους. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέικιν, τη βανίλια, το γαρίφαλο, τη κανέλα, το μοσχοκάρυδο, ελάχιστο αλάτι χοντρό και τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε καλά. Σε μια λεκάνη κουζίνας βάζουμε το ελαιόλαδο , το χυμό πορτοκάλι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρις ότου διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε. Ύστερα, προσθέτουμε το μείγμα του καρότου με την κολοκύθα, πάντα ανακατεύοντας. Σταδιακά προσθέτουμε το μείγμα του άλευρου με τα αρωματικά και τις σταφίδες. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και βάζουμε σε φόρμα του κέικ. Ψήνουμε για 50-60 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και ξεφορμάρουμε. Πασπαλίζουμε με άχνη ή αλείφουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι.

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 1 φύλλο δάφνης 1 καρότο, καθαρισμένο 1 ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο 1 κλωνάρι σέλερι Για τη σαλάτα: 3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 80 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού ρίγανη αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 3 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα 10 - 12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση Εκτέλεση συνταγής Ξεπλένουμε πολύ καλά τα μαυρομάτικο σε ένα σουρωτήρι κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό. Τα βάζουμε στην πιο μεγάλη κατσαρόλα που έχουμε και προσθέτουμε κρύο νερό να τα σκεπάσει κατά 5 - 6 εκ. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Με μια κουτάλα (όχι τρυπητή) ξαφρίζουμε μέχρι να σταματήσει να μαζεύεται αφρός στην επιφάνεια του υγρού. Τότε προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη δάφνη, το σέλερι και το καρότο. Μαγειρεύουμε για περίπου 20 - 30 λεπτά.Τα σουρώνουμε και πετάμε τα λαχανικά. Αφού στραγγίξουν, τα απλώνουμε σε δυο καθαρές πετσέτες για να στεγνώσουν καλά και να κρυώσουν. Σαλάτα: Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες ή σε ψιλά καρέ. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Βάζουμε τα μαυρομάτικα στο μπολ και ανακατεύουμε να πάει παντού η σος. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το μαϊντανό και τα ντοματίνια και ανακατεύουμε και πάλι. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε!

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 100 γρ. μανούρι 100 γρ. κατίκι Δομοκού 100 γρ. φέτα 200 ml ελαιόλαδο 1 κουτάλια μπούκοβο 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκά 2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι με μέλι 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά καρέ Εκτέλεση συνταγής Βάζω στον κάδο του μπλέντερ τα τυριά (μανούρι, κατίκι και φέτα) και τα πολτοποιούμε σε μέτρια προς χαμηλή ένταση, μέχρι να ενωθούν και να φτιάξουν ένα πυκνό μείγμα. Χωρίς να σταματήσω τη λειτουργία του μπλέντερ αρχίζω να ρίχνω σταδιακά το λάδι. Χτυπάμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και απαλό. Στη συνέχεια ρίχνω την πιπεριά Φλωρίνης τη πάπρικα και το βαλσαμικό ξίδι με μέλι και συνεχίζω το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμη, στο τέλος βάζουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού ομοιόμορφα. Μεταφέρω την τυροκαυτερή σε ένα μπολ. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 1 ώρα στο ψυγείο, πριν σερβίρω.

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

για 4-6 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 κιλό λάχανο άσπρο 1 μικρή ρίζα φινόκιο, κομμένη σε λεπτές φέτες 2 καρότα κομμένα σε λοξές φέτες 1 πράσο σε ροδέλες 1 ξερό κρεμμύδι σε λεπτές Φέτες 1 ματσάκι φρέσκο άνιθο 1/2 κούπα ρύζι μακρύκκοκο λευκό Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού 1 κουταλιά γλυκού κοπανισμένο μαραθόσπορο Αλάτι, πιπέρι 1 κούπα νερό Εκτέλεση Ετοιμάστε πρώτα τα υλικά. Κόψτε σε μικρά τετράγωνα το λάχανο (πρώτα σε λωρίδες και μετά κάθετα). Πλύντε, στραγγίστε. Ετοιμάστε φινόκιο, πράσο, κρεμμύδι, καρότο,ψιλοκόψτε κοτσάνια μυρωδικών.Βάλτε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι, το μαραθόσπορο και σωτάρετε κρεμμύδι και πράσο. Προσθέστε το φινόκιο, το καρότο.Αφήστε για λίγο να σωταριστούν σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το λάχανο στην κατσαρόλα μαζί με τα τρυφερά κοτσανάκια του άνιθου. Τα φύλλα κρατείστε τα για το τέλος. Αν τα βάλετε τώρα θα χάσουν το χρώμα τους.Ανακατέψτε τα λαχανικά καλά. Με 10 λεπτά σωτάρισμα, θα έχουν γυαλίσει και θα έχουν αρχίσει να χάνουν τον όγκο τους. Σκορπίστε πάνω τους το ρύζι, καλά πλυμμένο. Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το νερό. Σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά στο 1 και ψήνετε για 20 λεπτά. Προσθέστε τα φύλλα άνηθου, ελέξτε το λεμόνι και το αλάτι και σερβίρετε όλο το φαγητό σε πιατέλα. Περιχύνετε με φρέσκο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με πάπρικα.

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

( από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά για 8 άτομα 480 ml ζωμό κότας 2 ντομάτες μικρές κομμένες σε κυβάκια 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 πράσινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1200 ml. γάλα ζεστό ( 5 φλ.τσ.) Αλάτι κατά βούληση Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 20 γρ. τυρί Monterey Jack κομμένο σε μικρά κυβάκια Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα, το ζωμό, τις πιπεριές, τις ντομάτες, το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Αφήνουμε τα υλικά μας να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε για περίπου 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε τα τρισίμιση φλ.τσ. ζεστό γάλα τμηματικά ( 1/2 φλ.τσ. ζεστό γάλα τη φορά) και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα να μαγειρευτεί για περίπου 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε το μίγμα του ζωμού στο μίγμα μας τμηματικά ( 1/4 φλ.τσ. μίγμα ζωμού τη φορά.) Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, αλάτι,πιπέρι και το τυρί. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

Τι χρειαζόμαστε για 4 άτομα! ( από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ. κιμάς χοιρινός 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά 1 αυγό 2/3 φλιτζανιού φέτα 1/3 φλιτζανιού κεφαλοτύρι ½ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 8 κ.σ ελαιόλαδο Για τη σάλτσα ντομάτας 400 γρ. ντομάτες κονσέρβας ψιλοκομμένες, μαζί με το χυμό τους 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κ.γλ. κύμινο σε σκόνη ½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών ή νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα 2 είδη κιμά, το αυγό, τη φρυγανιά, το σκόρδο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε το μίγμα με τα χέρια μας, ώσπου όλα τα υλικά να αναμιχθούν καλά. Τρίβουμε τα δύο είδη τυριών και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Πλάθουμε με τα χέρια μας μια κουταλιά από το μίγμα του κιμά. Το απλώνουμε στην παλάμη μας σε σχήμα δίσκου, παίρνουμε λίγο από το μίγμα των τυριών, το βάζουμε στη μέση του δίσκου από κιμά και κλείνουμε γύρω γύρω καλά, εγκλωβίζοντας το τυρί στο εσωτερικό του κιμά. Συνεχίζουμε τη διαδικασία, ώσπου να τελειώσει ο κιμάς.Φτιάχνουμε τη σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, ώσπου να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το χυμό τους, καθώς και 1 φλιτζάνι νερό ή ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και κύμινο. Βράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Σε ένα φλιτζάνι ζεσταίνουμε 8 κ.σ. ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα σουτζουκάκια για 4-5 λεπτά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα σουτζουκάκια στη σάλτσα ντομάτας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Τα σερβίρουμε με μακαρόνια!

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

800 γρ αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml λάδι 50 γρ βούτυρο 10 γρ αλάτι 5 γρ ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Οδηγίες 24 Minutes Στην εκπομπή ομογενοποίησαν όλα τα υλικά στο μίξερ με το γάντζο.


Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Επικοινωνία