Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά Ταλιατέλες 500 γρ. Μύδια 15 τεμ. ή γαρίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 τεμ. Ντομάτες[...]
Πηγή: chefoulis.grAπόλυτα θαλασσινό, με μαγευτική την ιωδιούχα γλύκα των πολύτιμων αβγών. Το γκουρμέ κριθαράκι με αχινούς είναι ο τέλειος συνδυασμός του λιλιπούτειου ζυμαρικού[...]
Πηγή: pandespani.comΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 500 γραμ. Mafaldine Barilla ή ταλιατέλες ή χυλοπίτες ή παπαρδέλες 2/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο 25 γραμ. βούτυρο λούρπακ 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό[...]
Πηγή: greekcook.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/03/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μύδια κοκκινιστά με ταλιατέλες Μια συνταγή για ένα υπέροχο,[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο (500γρ.) ταλιατέλες, 16 μύδια βρασμένα με το κέλυφός τους, 16 ωμές γαρίδες με το κέλυφός τους, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔευτερα: Βιαστικο ξυπνημα με καντηλια. Βιταμινες σε χαπακια. Καφες. Παχια κουταλια νεσκαφε χωρις ζαχαρη με καυτο νερο να καουν τα τζιγερια μου (Ονομαζεται[...]
Πηγή: greekcook.grΜου φαίνεται απίστευτο ότι η Κική φτιάχνει κάτι τέτοιο... και μάλιστα της αρέσει πολύ... κάποτε αυτό το φαγητό ήταν αιτία διχόνοιας αλλά έχει ο καιρός[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ βασική έμπνευση προέρχεται από μια μακαρονάδα με χταπόδι που έφαγα κάποτε στη Γένοβα. Συμπληρωνόταν στο τέλος με κρέμα γάλακτος, ανακατεμένη με πικάντικη[...]
Πηγή: bostanistas.gr