Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Ένα γρήγορο φαγητό που μας έκανε η μητέρα μου και το κάνω και εγώ τώρα. Όταν ξαλμυρίζω μπακαλιάρο για άλλη χρήση (τηγανιτό πλακί κ.τ.λ) φροντίζω να βάλω[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ελληνική κουζίνα είναι ομολογουμένως μία από τις καλύτερες του κόσμου (αν όχι η καλύτερη). Η αφθονία και η φρεσκάδα των υλικών επιτρέπουν τη δημιουργία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr22/3/14 Μαγειρευτός παστός μπακαλιάρος λουκούμι, όνομα και πράγμα! Με μέλι και ξερά δαμάσκηνα που δίνουν μια απίστευτη γλυκύτητα στο φαγητό. Δοκιμάστε το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος παστός στιφάδο Μπακαλιάρος παστός στιφάδο. Μια άλλη εκδοχή για να[...]
Πηγή: sintayes.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠαστός μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι Άκρως γευστική , παραδοσιακή συνταγή αλλά.... υψηλής θερμιδικής αξίας!!! Η παρέα του gastrin δε λατρεύει το τηγάνι ,[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια παραλλαγή του Μπακαλιάρου Μπουρδέτο που φτιάχνουνε στην Κέρκυρα. Νόστιμη και εύκολη για όσους αγαπούν τον παστό μπακαλιάρο αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά φύλλο κρούστας για πίτες: 1 πακέτο (500 γρ.) φιλέτο παστού μπακαλιάρου: 300 γρ. ξαλμυρισμένο ελαιόλαδο: 100ml και επιπλέον για τα φύλλα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 μικρός μπακαλιάρος παστός 4-5 πράσα 1 φλ.τσαγιού λάδι 2-3 κ.σ. τοματοπελτέ ή 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας πιπέρι Από την προηγούμενη μέρα κόβουμε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια να μη ξεχνιόμαστε με τα γιορτινά, ακόμη νηστεία έχουμε. Νηστίσιμη συνταγή λοιπόν σήμερα.Νηστίσιμη με ψάρι θα μου πείτε; Όπως έχω ξαναπεί,η νηστεία των[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια και ο καιρός δεν λέει να καλυτερέψει και το κρύο καλά κρατεί, ας φτιάξουμε μια νοστιμότατη σουπίτσα που θα μας ζεστάνει και θα μας προσφέρει θαλπωρή![...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr