Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 500 γραμ. μπακαλιάρο ή πέρκα βρασμένο και χωρίς κόκκαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα λίγο γάλα 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΠιτούλες με μαριδάκι ή ότι αλλό είδος ψαριού θέλετε εσείς. Ιδανικός μεζές για ουζάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαριδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr300γρ. μπακαλιάρος 300γρ. τόνος 300γρ. κέφαλος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα (σε μούλτι) 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ φλιτζ. μαϊντανό[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.com5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυ-γμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλό ψάρι καθαρισμένο από τα κόκαλα 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί που το έχουμε βάλει στο νερό μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr