Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Παραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣήμερα σου έχω τον τέλειο μεζέ για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της Κυριακής του Πάσχα! Πεντανόστιμος, εύκολος και γρήγορος! Ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή της[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com