Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕύκολη και γρήγορη, για μπακαλιάρο με άσπρη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εγώ χρησιμοποιησα κατεψυγμένο) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά μπακαλιάρος παστός: 6 φιλέτα (ουρές) ολόκληρα αλεύρι: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα: 150ml σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγό: 1 χτυπημένο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.com25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι των Βαΐων τρώμε ψάρι! Τον παστό μπακαλιάρο στην Κρήτη τον αγαπούμε πάρα πολύ. Ειδικά στην ενδοχώρα που σε παλιότερες εποχές η πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι ήταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈχω την εντύπωση ότι η μεγαλύτερη «αποθήκη» αναμνήσεων από την παιδική ηλικία είναι συνδεδεμένη με το φαγητό. Δεν είναι και πολύ παράξενο βέβαια, αν[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά συνταγής μπακαλιάρος παστός: 6 φιλέτα (ουρές) ολόκληρα αλεύρι: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα: 150ml σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγό: 1 χτυπημένο[...]
Πηγή: icookgreek.com