Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
1½ κιλό ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κλωνάρια σέλερι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΗ σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.gr1½ κιλό ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κλωνάρια σέλερι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami