Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) 4 φέτες σολομού (ή 1,5 κιλό άλλο ψάρι π.χ συναγρίδα, φαγκρί) Υλικά για τη σάλτσα 1 κουτί κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 250ml 150 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.gr500γρ. γαρίδες 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζ. τυρί σόγιας τριμμένο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες ώριμες σε φέτες 2 λεμόνια (ο[...]
Πηγή: cooklos.grΓαρίδες με σάλτσα μουστάρδας Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά Υλικά 40 γαρίδες Νο 1 ή 24 γαρίδες Νο 3 αλεύρι, για το τηγάνισμα 8[...]
Πηγή: kouzzzina.gr500γρ. γαρίδες 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζ. τυρί σόγιας τριμμένο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες ώριμες σε φέτες 2 λεμόνια (ο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 lt νερό 1 κουταλιά αλάτι 1,5 kγρ. γαρίδες καθαρισμένες 1,5 kγρ. όστρακα (χάβαρα) από κονσέρβα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. αλεύρι 2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και στεγνωμένες. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ: 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 3 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γαρίδες μέτριου μεγέθους: 16 καθαρισμένες από κεφάλι ελαιόλαδο: 20 ml σκόρδο: 1 σκελίδα ψιλοκομμένο μαϊντανός: 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 2 φιλέτα ψάρι (μπακαλιάρο) 200 γρ. γαρίδες μικρές 3-4 κουταλιές σούπας αλεύρι 1 μέτριο κρεμμύδι πιπεριές (πράσινη, κόκκινη και κίτρινη) σκόρδο [...]
Πηγή: greekcook.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα Για τις γαρίδες 500 γραμμάρια γαρίδες αποφλοιωμένες - καθαρισμένες 2 αυγά 1 πακετάκι φρυγανιά τριμμένη Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα Ηλιέλαιο για[...]
Πηγή: sidagi.grΜπορουμε να τη συνοδεψουμε με μακαρονια, δηλ. γαριδομακαροναδα. Ευκολη Τι χρειαζόμαστε: 1/2-1 κιλο γαριδες (αναλογα την ποσοτιτα που θελουμε) 2-3 κρεμμυδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και νόστιμη γαριδόσουπα με άσπρη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. γαρίδες 3 κ.σ. κοφτές βούτυρο ΦΥΤΙΝΗ 3 κουταλιές γεμάτες αλεύρι 200 γρ. τυρί φέτα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά γαρίδα | ρύζι μπασμάτι Διαφημίσεις 1 κιλό γαρίδες 3 κουτ. σούπας βούτυρο ½[...]
Πηγή: toarkoudi.gr500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος Kallimanis αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός (ή 1 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr