Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Mornay? Ποιος είναι πάλι αυτός? Η πιο πιστευτή εκδοχή είναι ότι ο Monsieur Mornay ήταν ένας παριζιάνος εστιάτορας και σαν τέτοιος είχε την.... υποχρέωση να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο Μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ Μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση Σπιτική άσπρη σάλτσα που έχει ως βάση[...]
Πηγή: sidagi.grΣάλτσα Τομάτας κλασική, νόστιμη και ποικίλων χρήσεων, αρωματισμένη με ρίγανη και βασιλικό. Μια εύκολη σάλτσα, η οποία συνοδεύει άριστα πληθώρα πιάτων κρέατος ή[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση: Κόψτε τα[...]
Πηγή: greekcook.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠροετοιμασία: Σε 2 φλιτζάνια ζεστή άσπρη σάλτσα ή μέτρια μπεσαμελ προσθέτουμε 1 κρόκο και 2 γεμάτες κουταλιές γραβιέρα και τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr