Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 261 συνταγές
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 2 φλυτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 μικρό κουτί τόνο αλάτι πιπέρι [...]
Πηγή: greekcook.grΣάλτσα μαϊντανού για τα σπαγγετι ή τις μπρουσκέτες σας! Τι χρειαζόμαστε: 1 ματσάκι μαϊντανός 2-4 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 2 κ.σ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κούπα λάδι 1/4 της κούπας ξύδι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 αυγό σφικτό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 1/2 κουταλιά ψιλοκομμένη κάπαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ κιλό αχιβάδες (κοχύλια) ½ μάτσο μαϊντανό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη ½ ποτήρι ξηρό άσπρο κρασί αλάτι Πλένουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμη σάλτσα για ζυμαρικά χορταστική και νηστίσιμη για τις μέρες που έρχονται. Τι χρειαζόμαστε: 1 κρεμμύδι 2-3 καρότα 8-10 μανιτάρια μικρά 2-3 φρέσκες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αυτή τη σαλτσούλα μπορείτε να συνοδεύσετε κρέας ψητό ή τηγανιτό (σνίτσελ, μπριζόλες) ή ρύζάκι και είναι πεντανόστιμη Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πλευρότους[...]
Πηγή: greekmasa.grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε που η ζυγαριά ανεβαίνει, πετάω στο γρίλ φιλέτο κοτόπουλου. Για να μην γρινιάζουν οι υπόλοιποι λοιπόν, τους σερβίρω αυτή τη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καλύτερη σάλτσα για καλτσόνε που δοκίμασα ποτέ! Τι χρειαζόμαστε: λίγο λάδι (3-4 κουταλιές) λίγο ξίδι μπαλσάμικο (2-3 κουταλιές) λίγο αλάτι (με προσοχή, γιατί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 κροκάδια αβγών 1/4 φλ. χυμό λεμονιού 1/4 φλ. νερό 2 κ.σ. κορν φλάουερ ½ φλ. κρέμα γάλακτος Παίρνουμε μια κατσαρόλα με αντικολλητικό πάτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grMornay? Ποιος είναι πάλι αυτός? Η πιο πιστευτή εκδοχή είναι ότι ο Monsieur Mornay ήταν ένας παριζιάνος εστιάτορας και σαν τέτοιος είχε την.... υποχρέωση να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία σάλτσα που συνοδεύει με ιδανικό τρόπο πιάτα ζυμαρικών. Μπορεί να γίνει με μιά σειρά από παραλλαγές, αυτή είναι η παραδοσιακή της έκδοση. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 ml Ζωμός αρνιού 100 ml Λευκό κρασί 200 ml Ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι Άνηθος φυλλαράκια Μισή σκελίδα σκόρδο Χυμός λεμόνι Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Βράζουμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook