Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Ετοιμάζετε το πέστο κανονικά, και σ' ένα βαθύ τηγάνι βράζετε 3-4 λιωμένες, φρέσκες ώριμες ντομάτες, μ'ενα κουταλάκι ζάχαρη και ελάχιστο νεράκι, χωρίς αλάτι. [...]
Πηγή: greekcook.grΜια αυθεντική συνταγή, κατευθείαν από τη Γένοβα. Πραγματικά πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr40 μεγάλα φύλα βασιλικού 1 γενναία πρέζα θαλασσινού αλατιού 2 σκελίδες καθαρισμένου σκόρδου κομμένο στα δύο 1 παλάμη σπόρια από κουκουνάρι 2 κ/λιές τριμμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Pesto φραμπουάζ με φουντούκι, ξίδι σαμπάνιας και άσπρο πιπέρι 100 γρ. μαρμελάδα φραμπουάζ 1 κ.σ. ξίδι σαμπάνιας 3 κ.σ. φουντούκι καβουρδισμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο γλυκό καρότο είμαι το Νο1, αφού η Έλενά μας μου παραχώρησε τη σειρά της, στα ψητά λαχανικά πάλι είμαι το Νο 1, γιατί έτυχε! Εεεε ….. ας μην έχω εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο βρήκα σε μαγειρικο περιοδικό, το δοκίμασα και σας το παραδίδω. Νόστιμο βγήκε και παρά το γεγονός ότι το χρησιμοποιούσαν στον πάτο ενός ταψιού κι από πάνω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο pesto pantesco (όπως λένε οι ντόπιοι το pesto που φτιάχνουν στο νησί της Pantelleria, με την εξαιρετική –και ιδιαίτερα προβεβλημένη– κάπαρη) είναι μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέστο με κολοκυθόσπορο, κουκουνάρι, μαϊντανό και δυόσμο. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr… στη μνήμη της αγαπημένης μου γλαστρούλας και των ωραίων στιγμών που περάσαμε μαζί (αυτή από την μία και εγώ από την άλλη πλευρά του τζαμιού της κουζίνας).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα): 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΜετά την pesto με πατζάρια δοκίμασα μια άλλη εκδοχή της...μια ολοζώντανη δροσερή σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης και... ιδού το αποτέλεσμα! Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάλτσα πέστο με βάση τα πατζάρια Τι χρειαζόμαστε: 2 πατζάρια (όχι τα φύλλα τους) 100 γραμ. παρμεζάνα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ γάλα 1 κ.γ κοφτό αλάτι λίγο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grPesto βασιλικού για όσους έχουν αλλεργία στους ξηρούς καρπούς και αποφεύγουν το σκόρδο! Εύκολη και γρήγορη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: 31 γρ. φρέσκο βασιλικό 31[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο pesto alla Genovese το ξέρετε πλέον όλοι. Τυπική συνταγή της Γένοβας, έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν βάση για πολύ νόστιμες σάλτσες για πιάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και γρήγορη σάλτσα Pesto με Ρόκα και Αγκινάρες ψητές στο γκριλ. Είναι μία Pesto την οποία δοκίμασα σε στιγμή έμπνευσης και από τότε είναι η κύρια σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα ξύσμα από[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή καρύδια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο 50 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΠολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από εμάς που αγαπούμε την κουζίνα.[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr