Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
Είναι νόστιμη και πάρα πολύ εύκολη. Τι χρειαζόμαστε: 1 γάλα εβεπορέ 1 εβαπορέ νερό 2 κουτιά πτι-μπερ 5 κ.σ. κορν φλάουρ 9 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ μαργαρίνη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το παντεσπάνι 6 αυγά 1 φλυτζ ζάχαρη 1/2 ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο 1/2 ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος 3 κσ κακάο 2,5 κ γ μπέικιν 1 φλυτζ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16 ΠΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 6 αυγά 6 κουτ.σούπας ζάχαρη 6 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας κακάο 4 κουτ.σούπας σπορέλαιο 1 βανίλια 2 κ.γ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino . Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι ποιος δεν έχει φάει πάστα ποντικάκι μικρός. Εμένα μου έπαιρνε η μαμά μου κάθε Παρασκευή μετά το φροντιστήριο αγγλικών, το είχαμε σαν παράδοση. Είναι ένα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το μεσημέρι μιας χαλαρής Κυριακής ένα απολαυστικό, λίγο “θυμωμένο” ( Arrabiata ) αλλά αρκετά πικάντικο πιάτο με τα αγαπημένα μας spaghetti και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr