Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 163 συνταγές
Το γλυκό της γιορτής αλλά και για καθημερινή απόλαυση, με εύκολα υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 1 και 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.gr25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΉταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην ιδέα για τούτο το γλυκό την έκλεψα από την καλή μας την Σκοτεινή Σεφ. Επώνυμα λοιπόν της λέγω, ότι την έκλεψα , αλλά την τίμησα με τον δικό μου τρόπο και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια το παντεσπάνι : 1 1/2 φλ. αλεύρι 1 1/2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. γάλα ζεστό 3 αυγά 40 γρ. κακάο 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια μαργαρίνη για το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.gr8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr