Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Το παγωτό και η συνταγή είναι της φίλη μας Δήμητρα από την Κομοτηνή Υλικά Για το Παντεσπάνι 8 αυγά 2 φλιτζανάκια του καφέ νερό 8 φλιτζανάκια του καφέ αλεύρι[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (6 μερίδες) : 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος (ή μισή-μισή με γάλα) 5 κουταλιές ελαιόλαδο 300 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού βρασμένο και τριμμένο (ή από[...]
Πηγή: yumyum.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο Σπίτι Μας υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ τον ασιατικό κινηματογράφο. Εγώ πάλι, αγαπώ πολύ την ασιατική μαγειρική, αν και προσπαθώ να την προσαρμόζω[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜια πασχαλινή κατασκευή που θα στολίσει το καλάθι μας το πάσχα και γιατί όχι και τις κουρτίνες μας Τι χρειαζόμαστε: αυγά από φελιζόλ από μεγάλο πολυκατάστημα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλοφτιαγμένα ζυμαρικά που βράζουν στο χρόνο που λένε οι οδηγίες, κρατούν το σχήμα τους και μένουν αλ ντέντε. Ο,τι πρέπει για ελαφριές ανοιξιάτικες μακαρονάδες[...]
Πηγή: gastronomos.grΉταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 1,5 κουταλιά πάστα αντσούγας (από σωληνάριο) 1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη 1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 1 φλιτζάνι ξινή[...]
Πηγή: yumyum.gr2 κιλα πιπεριες 4 μελιτζανες φλασκες μισο ματσακι μαιντανο 2 -3 σκελιδες σκορδο αλατι πιπερι καυτερο λαδι Πρωτα ψηνω στον φουρνο πιπεριες και μελιτζανες.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πένες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 200 γρ. παστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι ποιος δεν έχει δοκιμάσει τα σοκολατάκια ραφαέλο έστω και μία φορά? Αυτή η υπέροχη σοκολάτα συνηθίζεται να φτιάχνεται σε μορφή τρούφας. Εδώ συνδυάζομαι την[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.gr