Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Το καταπληκτικο αυτό μεζεδάκι μας το εχει δωσει στην οικεγενεια ενας κρητικος καπετανιος.Δε ξερω αν είναι παραδοσιακο τους αλλα είναι παρα πολύ νοστιμο.Επειδη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε τη βόλτα που σας έλεγα στο κτήμα, προέκυψε δουλίτσα και μία από αυτές ήταν να φτιάξω αγκινάρες τουρσί. Δεν είχα ξαναφτιάξει, αλλά έγιναν νόστιμες! Έφτιαξα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦίλες-λοι, μου. Σήμερα θα κουραστούμε λιγάκι ίσως, αλλά , θα έχουμε στην διάθεσή μας, υπέροχες, καθαρισμένες, έτοιμες, για μαγείρεμα, αγκινάρες, για όλο το[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΛατρεύω τις αγκινάρες. Σήμερα τις βάζω σε ένα πουγκί από τραγανό θεσπέσιο ζυμάρι για να κρατήσω όλα τα αρώματα δικά μου. Πράξη εγωιστική μεν, απαραίτητη δε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 8 αγκινάρες 2 λεμόνια μικρά αλάτι Εκτέλεση συνταγής Κόβουμε ολόκληρο το κοτσάνι από την αγκινάρα. Εάν είναι τρυφερό αφήνουμε 2-3 δάχτυλα.[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 6 άτομα) 4 λεμόνια 9 αγκινάρες 150 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα με γλυκιά πάπρικα 50 γρ. μέλι 1 λεμόνι (το χυμό) 100 γρ. αλάτι χονδρό 120 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακό, νηστίσιμο πιάτο με αγκινάρες και πατάτες, που αν και θεωρούνται ταπεινά προϊόντα, είναι χωρίς αμφιβολία[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια διαφορετική συνοδεία για το bbq! Υλικά 4 μεγάλες αγκινάρες ¼ φλιτζάνι βαλσάμικο ¼ φλιτζάνι νερό ¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας ¼ φλιτζάνι λάδι Εκτέλεση Από[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Αγκινάρες καθαρισμένες Λεμόνι Ξύδι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό αγκινάρες 1 κιλό φρέσκα κουκιά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 2 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο αλάτι, πιπέρι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΠΙΑΤΟ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ 13 Αγκιναρες χυμο λεμονιων 4 καροτα σε ροδελλες 10 μικρες πατατες 5 φρεσκα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr12 μέτριες αγκινάρες 1 κιλό κουκιά 1 νεροπότηρο λάδι 2 κουταλιές σούπας άνηθο χυμό 2 μέτριων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν βαριέστε να καθαρίζετε άγριες αγκινάρες ή δε μπορείτε (είναι και λίγο δύσκολο και πολλές φορές επίπονο) αλλά σας αρέσουν τρελά, να μια συνταγή που ίσως σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερακλίδικος μεζές, ο οποίος συνοδεύει το τσιπουράκι μας, τοπικός μεζές στην Κρήτη, συνοδεύει πάντα τη ρακί, αν και εκεί το φτιάχνουν διαφορετικά, σε χοντρό[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ