Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Μία συνταγή πραγματικά πανεύκολη, μία διαφορετική πρόταση για το μαγείρεμα του αρακά, μία εναλλακτική επιλογή από τον συνήθη (και εξαιρετικά γευστικό) λαδερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 500 gr αρακά 2 πατάτες 2 καρότα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο άνηθο αλάτι , πιπέρι, λίγη ζάχαρη ελαιόλαδο 1/2 φλ. 1κ.γ πελτέ 1 μεγάλη ντομάτα φρέσκια[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grαπό τον chef Νίκο Σκαρμούτσο Υλικά 800 γρ. αρακάς κατεψυγμένος 1,5 κιλό πατάτες (καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια) 330 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1,5 κιλά αρακάς φρέσκος μαζί με το κέλυφος ή 800 γρ. κατεψυγμένος 750 γρ. πατάτες 160 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο 100[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πιάτο για "ψαροφάγους", με αυθεντική γεύση θάλασσας! Συνδυασμός αρμονικός και υγιεινός για ένα πιάτο οικονομικό (ειδικά με θράψαλα), χωρίς ιδιαίτερες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr5/5/16 Αρακάς κάρυ με αυγά για ένα Ινδικό πιάτο που θα δημιουργήσουμε με τα αυγά του Πάσχα. Σερβίρουμε με ρύζι, ζυμαρικά ή πίτες της αρεσκείας μας για ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 2,5-3 κιλά αρακάς φρέσκος μαζί με το κέλυφος ή 800γρ. κατεψυγμένος 1,5 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια 330γρ. κρέμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣήμερα θα μαγειρέψουμε αρακά ή αν προτιμάτε μπιζέλια, ένα υγιεινό αλλά και πολύ νόστιμο λαδερό φαγητό εξαιτίας της γλυκιάς του γεύσης. Στα θετικά του προσθέστε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜία κλασική συνταγή για το μεσημεριανό σας Χρόνος Προετοιμασίας : 20' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 15 ml. ελαιόλαδο 100 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr4 μπούτια κοτόπουλου 500 γρ. αρακά 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2-3 δαφνόφυλλα 1 μικρό μαρούλι σγουρό Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 κρεμμύδια 50 ml. λάδι 20 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 50 ml. ξηρό σέρι 200 γρ. αρακά 4 λεπτές φέτες τυλιγμένο ζαμπόν,κομμένο σε λεπτές λωρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. αποφλοιωμένος αρακάς 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φρέσκο κρεμμύδι 8 φύλλα μέντας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 250 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 ml. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό αρακά 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο Εκτέλεση συνταγής Βράζουμε τον αρακά και τον στραγγίζουμε. Πλένουμε το[...]
Πηγή: sidages.gr1 κιλό αρακάς (καθαρισμένος) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) αλάτι πιπέρι Σε κατσαρόλα με κοχλάζον αλατισμένο νερό προσθέτουμε τον[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα πιάτο για "ψαροφάγους", με αυθεντική γεύση θάλασσας! Συνδυασμός αρμονικός και υγιεινός για ένα πιάτο οικονομικό (ειδικά με θράψαλα), χωρίς ιδιαίτερες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Αρακάς ή αλλιώς Μπιζέλι, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων, αν και θυμίζει περισσότερο λαχανικό, γιατί συνηθίζουμε να τον καταναλώνουμε φρέσκο. Στην ξηρή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr450 γρ. κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά (αφαιρώ τα σπέρματα) 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 2/3 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr